Bilfri teltplass - a car free tent environment

Sjekk også ulapizzeria.noCamping, ankomst og fasiliteter 

Ula Camping er en bilfri campingplass ved havet med flotte strender, glatte svaberg og mange opplevelser.

Vi ønsker velkommen  til Ula Camping og badestrendene, her er det kun overnatting for telt og hengekøyer. Det er kun drop-in teltplasser og reservasjon er ikke mulig. Camping i strandsonen er ikke tillatt, og alle hengekøyer og telt må settes opp bakenfor trærne med påmalte hvite ringer. Vi har ikke bobilplass, disse henviser vi til Ula gjestehavn.

Ankomst

Sjarmen med  Ula Camping begynner når man finner en av campingens bagasjetraller og triller  eller bærer utstyret på plass. Vær snill å trille inn, dropp av utstyr og returner trallene raskt til nestemann. Det er kun mulig å trille inn fra havnen. I havnen må man betale for parkeringen så bruk gjerne den kommunale gratisparkeringen, se kart. 

Fasiliteter

Det er kiosk, pizzeria og takeway på campingen. Dere finner en grillplass ved kiosken/resepsjonen, der det også er mulighet for lek og sport. 

Det er enkle fasiliteter, "retro", enkel kjøkkenløsning, dusjer, toaletter søppelcontainer ved det lille røde huset nedenfor toalettbygget. Det er mange kraner med drikkevann fra Farrisvannet i campingområdet. Det finnes vaskemaskiner i serviceanlegget i Ula gjestehavn. Butikker finnes i nærheten. På toalettbyggets vegg er det også satt opp en tømmestasjon som kan brukes for de som har kjemisk toalett. 

Friområdet Ula Camping og badestrendene eies av kommunene Larvik og Sandefjord og drives som campingplass mot betaling i perioden 1.5 til 15.9. Det er ikke mulig å reservere plasser.