Ula Camping er en teltplass. Plassen er bilfri og dere kan trille bagasjen deres inn fra parkeringen i Ula havn på våre traller. Det er derfor en begrensning av bruk på 25 min. pr telt. Her er det ikke oppmerkede plasser, og man kan derfor ikke reservere plass.

Ankomst og innsjekking:

1. Kjør til Ula havn. Der er det betalingsparkering mellom 08:00 og 20:00. Den kommunale gratisparkeringen er skiltet opp i skogen til høyre på vei ned til havna med: «Parkering badeplass». IKKE forsøk å kjøre inn til plassen fra havna da det er bomvei og kun tillatt for kjøring med kjøretillatelse.

2. Bagasje og telt kan bare trilles inn fra havna på trallene våre. Disse står nede i havna eller inne på campingen. Da vi ikke har en tralle til hver camper må alle dele på å bruke de. Less opp, trill inn/ut, less av og sett fra dere trallen med en gang, ved kiosken eller i havna. Den skal ikke parkeres ved teltet eller stå lesset. 25 minutters bruk er tilstrekkelig for å kjøre inn/ut bagasjen.

3. Gå til resepsjonen hvor dere sjekker inn elektronisk på: ulacamping.com Ta et nummerskilt i boksen og registrer nummeret i feltet for dette under innsjekkingen. Teltnummer er bare tilgjengelige ved resepsjonen og dere kan ikke registrere dere uten å føre opp et nummer. Dere registrerer og betaler på nett før dere setter opp teltet. Dere kan sjekke inn flere telt på en registrering men alle telt og hengekøyer skal ha et eget nummer og alle må føres opp i feltet for teltnummer.

4. Finn en plass dere liker og sett opp teltet. Det kan ikke settes opp i strandsonen, området mellom trærne med hvite ringer og stranda. Det gjelder også hengekøyer. Det skal være 3 meter mellom alle telt, også egne, grunnet brannsikkerhet. Nummerskiltet skal henges godt synlig på teltet med en gang teltet er satt opp. Dersom dere ikke kan registrere dere på nett kan det også gjøres i resepsjonens åpningstid.

5. Kjør så bilen opp til gratisparkeringen. I enden av parkeringen er det en blåmerket sti merket «Holtefjell rundt» som tar dere ned til servicebygget inne på campingplassen. Det er ikke mulig å trille bagasje eller vogner ned denne stien, men har du lite bagasje kan du bære inn denne veien uten å ta turen innom Ula havn.

Utsjekking;

Utsjekking skal skje før kl 12. Da skal teltplassen ryddes og nummerskiltet legges i postkassen ved resepsjonen. Dersom dere ikke har sjekket ut i tide må dere betale for en ekstra natt. Oppholdet kan forlenges men da må det registreres før kl 12 den dagen dere har satt for avreise.

Diverse info:

Det er forbudt å brenne bål, bruke åpen ild og å bruke engangsgrill direkte på bakken.

Det er drikkevann i alle kranene på plassen og i servicebygget. På forsiden av bygget er det tømmestasjon for campingtoaletter og slangen der skal bare brukes til å spyle disse.

På baksiden av serviceanlegget er det en enkel kjøkkenløsning med oppvask og kokeplater.

Søppel kastes i containeren og sorteres senere av Norsk gjenvinning.

Telefoner kan lades på begge sider av servicanlegget der det er stikkontakter.

Vi har ikke døgnplasser for campingvogner eller bobiler, men de kan parkere nede i Ula havn hvor Ula Vel har sin parkering. For leie av hytter kan dere kontakte Ula Hyttegrend, tlf : 934 24 403

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!


Eget campingområde for sesongplass med vogn. Vi har kun sesong og ikke døgnplasser. Ta kontakt på: (+47) 45 80 20 02 eller e-post: Ula Camping