innsjekk og registreringsinstruksjon, Ula Camping er kun for telt, og området er bilfritt

Det er ikke reservasjon på Ula Camping som er en bilfri og barnevennlig camping, som er sperret av med bommer. Ta en tralle i havna, eller på plassen (resepsjonen), trill inn bagasjen og vær rask til å sette den tilbake ved resepsjonen eller i havna.

  1. Kjør til Ula havn (se kart under) hvor dere må betale om dere skal parkere mellom 8:00 og 20:00. Det er en gratis parkering til høyre før dere kommer til Ula, men her er det ikke mulig å trille inn bagasje. Vennligst ikke forsøk å kjøre inn veien fra havna der det er skiltet "Forbudt for motorvogn", det er en bomvei.
  2. Bagasje og telt kan trilles inn med våre traller. Disse står enten i havna, ved resepsjonen eller er i bruk inne på campingområdet. Vennligst returner trallene umiddelbart etter bruk. Det er få traller og mange gjester. Det er ikke mulig å bruke traller inn fra den kommunale parkeringsplassen i skogen, kun fra havna.
  3. Følg gangveien og skiltingen til resepsjonen hvor det ligger registreringsblanketter og nummerskilt til teltene. Registrering og betaling skal skje FØR telt kan settes opp. Dere betaler enten på internet eller i resepsjonen i åpningstiden. Husk å føre opp teltnummer på registringsskjemaet.
  4. Nummerskiltet skal henges godt synlig på teltet med en gang det er satt opp og legges i postkassen ved resepsjonen ved avreise. Info om registrering finner dere i permen som ligger ved resepsjonen.
  5. Du bor mellom trærne med tilgang til de nødvendigste fasiliteter som vann, dusj, toalett, og en enkel kjøkkenløsning. Container for søppel står i nærheten av servicebygget, søppel gjennvinnes og sorteres av Norsk Gjennvinning.
  6. Det skal være minst 3 meter avstand mellom alle telt og bakenfor trærene med hvite ringer.
  7. På avreisedagen skal teltplassen være forlatt klokken 12:00, men bruk gjerne stranden og fasilitetene. Vi anbefaler å sjekke inn etter 12:30.

Ula Camping tilbyr en annerledes opplevelse der naturen og havet står i fokus. Det er ikke elektrisitet eller WiFi til teltplassen og her er det heller ikke bilkjøring mellom teltene. Teltplassene nærmest sjøen har havutsikt men det er begrensninger for hvor nær strandsonen teltene kan settes opp. Strandsonen er tydelig merket med hvite ringer på trærne og det er ikke lov å sette opp telt eller hengekøye der.

Parkeringsplass for gjestene er oppe i skogen. Den er skiltet til høyre på vei inn i Ula før blomsterkasser. (Den er merket på kartet under.) Fra denne parkeringen følger dere blåmerket løype som tar dere ned til campingplassen. Parkeringen i Ula havn er betalingparkering i perioden 08:00-20:00.

I Ula kan hytter leies privat ved å kontakte Ula Hyttegrend, epost: finn@sfjbb.net. Vi har ikke døgnplasser for vogn eller bobil men de kan parkere og bruke Ula Vel sine fasiliteter i Ula Havn, (selvinnsjekk på parkeringsautomat uten telefonbestilling). På baksiden av teltplassen har vi noen ledige plasser for campingvogner og bobiler, men disse er kun for sesong (1.5-15.9)

Vi ønsker dere hjertelig velkommen :-)


Eget campingområde for sesongplass med campingvogn, det er ikke døgnplasser. Ta kontakt på: (+47) 45 80 20 02 eller e-post: Ula Camping.