Werk je in de zorgsector en heb je dringend nood aan beschermend materiaal? Dan kan je hieronder terecht.

Verschillende commerciële bewegingen hebben het Makerscollectief bijgebeend om de nood aan face shields en andere PBM's te voldoen.

Zij zijn daarbij veel beter uitgerust om met grote aanvragen om te gaan. Met de steeds groeiende opstart van niet-essentiële activiteiten ziet het Makerscollectief zijn taak dan ook als volbracht. Daarom werken we enkel nog onze reeds openstaande bestellingen af.

We verwijzen u graag door naar externe (commerciële) partijen om in uw noden te voorzien.

De belangrijkste daarbij is

(zowel een commercieel als donatie traject)

ANDERE BRONNEN DIE U ONMIDDELIJK KUNNEN VERDERHELPEN:

Bovenstaande verwijzingen zijn er enkel om u op weg te helpen. Het Makerscollectief heeft geen ervaring met deze externe partners noch enige profijt van het verwijzen ernaar. We kunnen enkel suggereren dat de oplossing van Materialise het dichtst aansluit bij hetgeen wij zelf altijd aangeboden hebben.

HET MAKERSCOLLECTIEF WERKT ENKEL NOG VOOR DE HOOGST KRITISCHE SITUATIES

Dit kan uitsluitend voor gevallen van direct contact met corona patiënten en waarbij a) hoogst kritische nood of b) het ontbreken van financiële middelen duidelijk aantoonbaar is.

- verstelbare elastiek

- licht en buigzaam, barst zelden

- ontsmettingsproduct tolerantmeer info hier


info:

- plastic mondmasker clip
- leidt spanning weg rond de oren

OPMERKING:
Hier zijn geen mondmaskers bij!
We maken enkel haakjes die de spanning weghalen rond je oren.


OPGELET: Wegens grote vraag bedraagt de wachttijd momenteel al 5 tot 6 werkdagen.

Dit heeft voor een groot deel te maken met onnodig grote orders. Onze face shields worden reeds enkele weken gebruikt in ziekenhuizen en dokterspraktijken. Van daar krijgen we de feedback dat de schermen 1) sterk genoeg zijn, en 2) eenvoudig te ontsmetten zijn voor hergebruik.

Bestelt u daarom maximum 1 shield per actieve zorgverlener (voor onmiddellijk gebruik). Daarnaast kan je er nog 1 of enkele op reserve vragen per locatie.

Enkel voor deze hoogst kritische gevallen kan u bij ons terecht door een email te sturen naar tom.deweyer@uhasselt.be of te bellen naar 0498 46 12 59.