Ben je zelf een Maker en wil je een steentje bijdrage? Meld je dan hier aan om onze teams te vervoegen.
Voor vragen gelieve een email te sturen naar tom.deweyer@uhasselt.be of te bellen naar 0498 46 12 59.

Dankzij jullie massale respons, heeft het Makerscollectief zeer vlot de nodige helpende handen gevonden. Bedankt daarvoor!

Om nodeloos aanmelden te vermijden, werden de inschrijvingen gesloten.

Van de aangemelde vrijwilligers zijn er ongeveer de helft actief ingeschakeld. Dit hebben we gedaan volgens regio en met voorrang aan regio's waar veel Makers dicht bij elkaar wonen. Zodoende zitten de ingezette middelen (3D print filament, lasergesneden schermen, persoonlijke bescherming, etc) efficiënt verdeeld over een relatief kleine groep mensen. Bovendien wordt transport tussen Makers ook gedaan door vrijwilligers met de eigen wagen. Deze willen we een zo kort mogelijke route geven met zoveel mogelijk Makers kort bij elkaar.

Heb je je ingeschreven en ben je niet ingeschakeld? Weet dan dat het voor ons toch een zegen was om ook jouw naam te zien verschijnen in onze lijst. We weten nu dat er zoveel mooie en goedhartige mensen zijn waarop gerekend kan worden wanneer nodig. Het feit dat dit vangnet aan extra vrijwilligers paraat stond, was op vele momenten een grote last van de schouders voor het coördinerend team. Duizend maal dank!