Donaties

Het voorzien van extra benodigdheden voor de zorg is een initiatief waarvan we vermoeden (hopelijk niet natuurlijk) dat het nog zeker enkele weken nodig zal zijn. Daarbij hoort ook een kostenplaatje. Naarmate meer Makers ons initiatief vervoegen, kunnen we sneller leveren aan onze zorgverleners. Tegelijk verbruiken we zo ook ruwe materialen aan een steeds hoger tempo. Volgende week zullen we een 100-tal gelaatsmaskers per dag maken. Dit betekent dat we in materiaalkost door 3-400 euro per dag gaan.

Daarom zijn we doorlopend op zoek naar giften, zodat onze productie kan blijven draaien.

Bevalt dit initiatief jou enorm en wil je financiële steun bieden? Overweeg dan om contact op te nemen. Wanneer er budget in de 'kas' zit, kunnen we de productiekost per gelaatsmasker intern aanvullen en 100% korting aanbieden aan de zorgverleners zelf. Tegelijk valt er hinderlijk papierwerk weg (offerte, bestelbon, factuur) waardoor we volledig kunnen focussen op zo snel en goed mogelijk de benodigdheden voor de zorgverlener klaar te krijgen.

Donaties in ruwe materialen (kilo's 3D printer filament, rollen 10mm knoopelastiek band, rollen 10mm dikke compriband, en meters helder doorzichtige folies of dunne platen) zijn ook steeds welkom!

Hoe zit dat met die productiekost?

Sowieso brengen we enkel de ruwe materialen in rekening. Printers, elektriciteit, uren, rondrijden, etc.. wordt door ons initiatief en zijn vrijwilligers zelf gedragen. De enige reden waarom we wel de ruwe materialen in rekening brengen, is om gedurende deze periode nooit zonder resources te vallen en continuïteit te waarborgen - onafhankelijk van gift of donatie. Zodoende kunnen we elk paar helpende handen steeds geven wat hij/zij nodig heeft om te kunnen werken. Wanneer er dan wél een gift binnenkomt, wordt deze onmiddellijk verdeeld over de orders van de dag (en eventueel de komende dagen, weken,.. afhankelijk van de omvang). Momenteel hebben we giften genoeg om toch zeker de komende week nog mee te dekken. Bedankt aan iedereen die mee ondersteuning geeft!

'Ik wil een rechtstreekse donatie doen'

Met een storting via onderstaande gegevens kan je rechtstreeks een centje in onze kas steken. Daarbij komt het geld centraal bij de Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg (AUHL) terecht en wordt het toegewezen aan het Makerscollectief.

De gegevens:

vzw Associatie Universiteit-Hogescholen LimburgMartelarenlaan 42, 3500 Hasselt

BE39 0014 2600 8619

(BNP Paribas-Fortis 001-4260086-19)
(GEBABEBB)De huidige vorm van ons initiatief was in elk geval niet mogelijk zonder de hulp van onderstaande partijen.

Voor vragen over donaties kan je steeds terecht bij tom.deweyer@uhasselt.be of op 0498 46 12 59