Tapahtuma Twitterissä ja Facebookissa #ipedailo

Ajankohtaista

Keynotet

Olli Vallo

Näin valikoit parhaat oppimisapplikaatiot käyttöösi

Oppimisteknologia voi muuttaa käsityksemme oppimisesta ja koulusta, mutta se vaatii pedagogisesti valideja sovelluksia ja niiden tarkoituksenmukaista käyttöä.


Ulla Engeström

Immersiivisen oppimisen sosiaaliset ulottuvuudet

Virtuaalitodellisuudesta opetuksessa on puhuttu vuosia, mutta ajatus opiskelijan aktiivisesta rooliista immersiivisten kokemusten tuottajana ja tarinankertojana on uusi. Esityksessä visioidaan virtuaalisten oppimisalustojen kehitystä ja niiden roolia oppilaan emotionaalisessa ja kognitiivisessä sitouttamisessa konkreettisten esimerkkien kautta.


Laura Hirsto

Tabletit oppimisympäristössä – varioivien kokemusten merkityksiä?

Esityksessä tarkastellaan tablettiopetukseen liittyviä kokemuksia perusopetuksen opettajan, oppilaiden ja vanhempien näkökulmista. Esitys perustuu tutkimusprojektiin, jossa kokemuksia on tarkasteltu monimenetelmällisesti kvantitatiivisen aineiston ja tapaustutkimusten avulla. Esityksessä esitellään muutamia tuoreita tuloksia sekä oppilaiden että vanhempien kyselyaineistoista sekä kahdesta erillisestä tapaustutkimuksesta. Tulosten pohjalta nostetaan esille varioivien kokemusten merkityksiä eri näkökulmista.


Miikka Salavuo

Pedaogisesti digiin. Miksi ja miten nuorista kasvatetaan taitavia elinikäisiä oppijoita digitalisoituvassa maailmassa.

Minkälaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Miten yhteiskunnallinen ja teknologinen murros voisi näkyä opetuksessa ja opiskelussa? Luennolla tutustutaan mahdolliseen tulevaisuuteen, uusiin opetukseenkin hiipiviin teknologisiin innovaatioihin. Monet oppimistutkimuksen toimiviksi todistamat menetelmät soveltuvat erinomaisesti uudenlaisten taitojen oppimiseen teknologisia innovaatioita hyödyntäen.Tutustumme menetelmien lisäksi erityisesti monipuolisen arvioinnin hyödyntämiseen oppimisen tukena.

Pajojen aikataulut yhden linkin takaa

Kun ilmoittaudut tapahtumaan saat linkin pajoihin ilmoittautumiseen. Mutta, jos haluat tarkastella mihin aikaan mikäkin työpaja järjestetään ennen kun ilmoittaudut niin näet aikataulut tämän linkin takaa.

Pajoihin ilmoittautuminen on lähetetty osallistujille!

Jos olet ilmoittautunut tapahtumaan olet saanut sähköpostiisi linkin pajoihin ilmoittautumista varten. Mikäli et ole saanut linkkiä, laita sähköposti osoitteeseen aleksi.komu(at)uef.fi .

Tapahtumaan ilmoittautuminen on auki 10.11.2017 klo 23:59 saakka!

Keynote-puhujien esittelyt

Esiintyjistä tarkemmin täältä.

Keynote-puhujat ja workshopit on julkaistu!

iPeda- ja Ilopäivien keynote-puhujat ja workshopit on nyt julkaistu! Käy nopeasti ilmoittautumassa tapahtumaan alennettuun hintaan! Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat valita pajoihin osallistumisen viikolla 44.

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Ole nopea ja hyödynnä Early bird hinnoittelu! Vain 80€:lla ALL INCLUSIVE paketti: molempien päivien osallistumismaksu, kahvit, ruokailut ja illallinen.

Pajoista tulee oma ilmoittautuminen lokakuun alussa.