Jeugdwerking

Is uw kind geïnteresseerd om de muziek beter te begrijpen ?
Meer nog, wil uw kind een instrument bespelen ?

Dat kan allemaal bij onze harmonie Vooruit !

Wil een harmonie zoals de onze verder blijven groeien en dezelfde kwaliteit blijven behalen, dan vergt dat van ons een continue inzet om jonge muzikanten aan te trekken.

Kinderen die graag muziek willen spelen, kiezen voor het instrument dat ze graag horen passend bij de noodzaak van de harmonie. Het is dan ook hun droom om op dit instrument te spelen. Daarom willen wij ook deze kinderen helpen om hun droom zo snel mogelijk te verwezenlijken.

Na enkele jaren muzikale lessen onder begeleiding van onze muzikant-lesgever zijn zij klaar om de harmonie te vervoegen en komen ze onder het toezicht te staan van een gediplomeerde dirigent.

Dit alles bieden wij gratis aan zowel: lessen, uniform als instrument om iedereen ongeacht de sociale klasse te laten genieten van de muzikale ontspanning.

Ook is er dan de mogelijkheid om hierna verder te gaan naar de academie waar ze dan natuurlijk een voorsprong hebben op de andere kinderen.

De jeugdlessen (notenleer, samenspel, individuele lessen) gaan door in ons lokaal.

Indien u vragen hebt over onze jeugdwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen met de voorzitter !

Maxim De Donder – Voorzitter Jeugdwerking

Onze jeugd in de kijker

Voor het Lokerse magazine '9160' werd onze muzikant Kyani Verstraeten geïnterviewd. Samen met zijn vader Kurt speelt hij al jaren hoorn in onze harmonie. Wat zijn droom is met onze harmonie lees je hieronder!