Startpagina

Het Koor Vivace  is een enthousiast koor met zo'n 50 leden van 40+, onder leiding van dirigente Emily Diepeveen-Zwart. Rients Schuddebeurs is onze vaste pianist.Zondag 26 januari gaven we een concert met als thema ‘Ontmoeten’

Bekijk een video van het nummer Why we Sing van Greg Gilpin.

Why we Sing - Vivace - Joure 26012020.MP4"Why we Sing" was ook een thema van ons concert op 26 januari. Zangeres Louiza Saitova werkte mee aan dit concert.

Bekijk in de aangrijpende documentaire van Fryslân Dok waarom zij zingt.

Klik op de link voor het bekijken van de uitzending op YouTube: https://youtu.be/Bz6h0MYAC6I

We repeteren gemiddeld 3 keer per maand op de woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in De Oerdracht. Het repertoire omvat vele Engels- en Nederlandstalige (kerk)liederen, klassiek en licht-klassiek, maar ook enkele anderstalige liederen.
 Zie voor ons huidige repertoire op onze pagina Repertoire.

Nieuwe leden
Er is plaats voor nieuwe leden:
* mits deze nog niet de leeftijd van 60 jaar hebben bereikt
Je kunt, als bovenstaande van toepassing is, 3 keer komen proefzingen. Daarna wordt er bepaald of je kunt worden toegelaten  O
ver uitzonderingen qua leeftijd (voor stemsoorten die versterking dringend nodig hebben) beslist het bestuur.

Het koor werd opgericht op 5 maart 1997 als voortzetting van een projectkoor rond de musical Saul. 2017 was dus een jubileumjaar ! Op de de algemene ledenvergadering (10 mei 2017) voor alle koorleden een feestelijk versierd stukje oranjekoek!

Vivace werkt over het algemeen projectgericht. Dit betekent dat er naar een bepaald (thema) concert wordt toegewerkt. Hiervoor proberen we altijd "passende" locaties te zoeken.

Verder verleent Vivace zo nu en dan medewerking aan een kerkdienst. Zie ons concertenoverzicht voor de recente historie.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over komende concerten/optredens en/of

vind ons leuk op Facebook.

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze concertdata, stuur ons een mailtje. Het mailadres kunt u vinden links onderaan deze pagina.

 Vivace is aangesloten bij de KCZBVivace in de tuin van De Oerdracht, mei 2015 

Gratis domein? jouwdomein.tk. Klik hier!