Spisestedet Kærnehuset er en selvstændig forening, hvor frivillige kokkererer og serverer sund & billig vegetarmad til sine medlemmer i eget lokale med flot lokal kunst, normalt åbent tirsdag, onsdag og fredag kl 15:30-19:30 (om torsdagen henviser vi til Odense Folkekøkken på Nørregade 60:)


Vi serverer dagens vegetarret kl 18:00 (se ugens åbningtider til højre) og det er muligt at reservere plads samme dag eller dagen før ved personligt fremmøde. Vær tilstede senest kl 17:55 for at bevare din reservation!

Maden er fortrinsvis økologisk og baseret på fornuftig levevis med hensyn til etik, sundhed og dyrevelfærd. Sig til hvis du har allergi, så tages der højde for det. Vi får friske grøntsager fra Anders på det lokale økolandbrug Holistica.
 
Prisen for aftenens menu er 45kr for medlemmer. Du kan starte med et månedsmedlemskab, så kan du deltage i 30 dage, og imens overveje at blive årsmedlem eller endda madlaver!

Et års medlemskab koster 300 kr
Studentermedlemsskab kun 150kr/år! 
30 dages medlemskab koster 40 kr

Som frivillig kok spiser du gratis, den dag du laver mad :) De øvrige dage spiser du for 30 kr så længe du er fast madlaver en eftermiddag hver anden uge. Skriv til os hvis du vil være med, og få håndbogen for aktive i Kærnehuset.

Nogle gange serveres kaffe og kage til hhv 5kr og 10kr, det sker oftest om fredagen eller når en madlaver har fødselsdag:)

Kom op i god tid før du skal spise, og senest 5 minutter før hvis du har reserveret, ellers tilbydes pladsen til andre!

Medlemrabatter:

Som årsmedlem af kærnehuset får du 5% på alle varer i Helsemin, Mageløs 10 i Odense.  Bare vis dit medlemskort i butikken, så bliver du oprettet som medlem af Helsemin. (Efter 1 år koster fornyelse af medlemskabet i Helsemin 49 kr.)

Bliv hverdagsvegetar:

Her et inspirerende foredrag om at være vegetar i hverdagen uden problemer; det viser den måde mange i klubben tænker; at man kan være udogmatisk og accepterende omkring vegetarisme og have god samvittighed - selv som delvist vegetar:Åbningstider jul&nytår:
Fredag d. 13. december

Tirsdag d. 19. december
Onsdag d. 20. december
LUKKET FREDAG 21 DEC.

Juleferie fra 22. dec-8. jan

Tirsdag d. 10. januar. 
Onsdag d. 11. januar 
Fredag d. 13. januar

Normalt tirs, ons- og fredage 15:30-19:30


Kunstgalleriets udstilling december og januar: 


  Freya Chi's akvareller og grafik


Kunstgalleriet kan besøges på
åbningsdage klokken 16:00-19:30


Kærnehusets priser:

Dagens måltid koster 45kr
Dessert 10kr ( nogle dage)
Te/kaffe 5kr


Års-medlemskab 300kr/150kr*
Måneds-medlemskab 40kr/20kr*
Årsmedlemsskab følger kalenderåret
(* halv pris gælder studerende)Kærnehuset er lukket mandage og helligdage - 
TORSDAGE henviser vi til Odense Folkekøkken
i Ungdomshuset Nørregade 60, 
hvor der serveres veganmad kl 18:30 til 21 :)