Spisestedet Kærnehuset er en selvstændig forening, hvor frivillige kokke laver sund & billig vegetarmad til sine medlemmer i eget lokale med kunstudstillinger

Vi stræber efter at holde åbent alle hverdage, for tiden har vi madhold tirsdage, onsdage og fredage kl 15:30-19:30 


Vi serverer dagens vegetarret kl 18:00 (se ugens åbningtider til højre) og det er muligt at reservere plads samme dag eller dagen før ved personligt fremmøde. Vær tilstede senest kl 17:55 for at bevare din reservation!

Maden er fortrinsvis økologisk og baseret på fornuftig levevis med hensyn til etik, sundhed og dyrevelfærd. Sig til hvis du har allergi, så tages der højde for det. Vi får friske grøntsager fra Anders på det lokale økolandbrug Holistica.
 
Prisen for aftenens menu er 50kr for medlemmer. Du kan starte med et månedsmedlemskab, så kan du deltage i 30 dage, og imens overveje at blive årsmedlem eller endda madlaver!

Et års medlemskab koster 300 kr
Studentermedlemsskab kun 150kr/år! 
30 dages medlemskab koster 40 kr

Som frivillig kok spiser du gratis, den dag du laver mad :) De øvrige dage spiser du for 40 kr så længe du er fast madlaver en eftermiddag hver anden uge. Skriv til os hvis du vil være med, og få håndbogen for aktive i Kærnehuset.

Nogle gange serveres kaffe og kage til hhv 5kr og 10kr, det sker oftest om fredagen eller når en madlaver har fødselsdag:)

Kom op i god tid før du skal spise, og hvis du har reserveret, så senest 17:55, ellers vil pladsen kunne tilbydes til andre!

Medlemsrabatter:

Som årsmedlem af kærnehuset får du 5% på alle varer i Helsemin, Mageløs 10 i Odense.  Bare vis dit medlemskort i butikken, så bliver du oprettet som medlem af Helsemin. (Efter 1 år koster fornyelse af medlemskabet i Helsemin 49 kr.)

Bliv hverdagsvegetar:

Her et inspirerende foredrag om at være vegetar i hverdagen uden problemer; det viser den måde mange i klubben tænker; at man kan være udogmatisk og accepterende omkring vegetarisme og have god samvittighed - selv som delvist vegetar:
Åbningstider denne uge:

Tirsdag d. 22. januar 
Onsdag d. 23. januar 
(torsdag lukket) *
Fredag d. 25. januar

Åbent tirsdage, onsdage 
(torsdage)* og fredage
 15:30-19:30

* Lukkede torsdage kan du få veganmad Ungdomshuset
 i Odense Folkekøkken, Nørregade 60,  kl 18:30 til 21

Vi mangler madlavere: 
🍀 
Tirsdage i lige uger 
Hver 4. Onsdag i ulige uger 
Onsdage i lige uger

Galleriet i januar: 

Klimaudfordringer
Forskellige kunstneres byd på fremtidens klima


Kunstgalleriet kan besøges på
åbningsdage klokken 16:00-19:30


Kærnehusets priser:

Dagens måltid koster 50kr
Dessert 10kr ( nogle dage)
Te/kaffe 5kr

Års-medlemskab 300kr/150kr*
Måneds-medlemskab 40kr/20kr*
Årsmedlemsskab følger kalenderåret
(* halv pris gælder studerende)Kærnehusets køkken søger frivillige til at danne madhold mandage eller torsdage! 
Ring eller skriv til