Spisestedet Kærnehuset er en selvstændig forening, der kokkererer og serverer sund & billig vegetarmad til sine medlemmer i eget lokale med flot lokal kunst på væggene, dørene normalt åbent kl 16-19:30


Vi serverer dagens vegetarret kl 18 de fleste hverdage (se ugens åbningtider til højre). Stedet har altid været drevet af frivillige engagerede medlemmer.

Maden er fortrinsvis økologisk og baseret på fornuftig levevis med hensyn til etik, sundhed og dyrevelfærd. Sig til hvis du har allergi, så tages der højde for det. Vi får friske grøntsager fra Anders på det lokale økolandbrug Holistica.
 
Prisen for aftenens menu er 45kr for medlemmer. Du kan starte med et månedsmedlemskab, så kan du deltage i 30 dage, og imens overveje at blive årsmedlem eller endda madlaver!

Et års medlemskab koster 300 kr
Studentermedlemsskab kun 150kr/år! 
30 dages medlemskab koster 40 kr

Som frivillig kok spiser du gratis, den dag du laver mad :) De øvrige dage spiser du for 30 kr og har frit medlemsskab så længe du er fast madlaver en eftermiddag hver anden uge.

Nogle gange serveres kaffe og kage til hhv 5kr og 10kr, det sker oftest om fredagen eller når en madlaver har fødselsdag:)

Medlemrabatter:

Som årsmedlem af kærnehuset får du 5% på alle varer i Helsemin, Mageløs 10 i Odense.  Bare vis dit medlemskort i butikken, så bliver du oprettet som medlem af Helsemin. (Efter 1 år koster fornyelse af medlemskabet i Helsemin 49 kr.)

Bliv hverdagsvegetar:

Her et inspirerende foredrag om at være vegetar i hverdagen uden problemer; det viser den måde mange i klubben tænker; at man kan være udogmatisk og accepterende omkring vegetarisme og have god samvittighed - selv som delvist vegetar:Åbent denne uge:

Tirsdag d. 24. april
Onsdag d. 25. april
Fredag d. 27. april

Normalt åbent tirsdag, onsdag og fredag


Tirsdag d. 14. juni er der Kærnehusmøde

Kunstudstilling maj:

Esben Fog udstiller fantasifulde sort/hvid fotografier

Støt den lokale kunstforening:


Priser:
 
Kage 10kr
Økovand 15kr
Chokoguf 15kr
Kaffe og te 5kr

Måltid koster 45kr

Års-medlemskab 300kr
Studentermedlemskab 150kr
Måneds-medlemskab 40krHvis du gerne vil være kok eller medhjælper,
så kontakt Jens så vi kan få åbent alle dage: 
Ring til Jens tlf 22269188
Kærnehuset er lukket mandage og helligdage  - 
om torsdagen henviser vi til Odense Folkekøkken i Ungdomshuset :)