Spisestedet Kærnehuset er en selvstændig forening, der kokkererer og serverer sund & billig vegetarmad til sine medlemmer i eget lokale:


Vi serverer dagens vegetarret kl 18 de fleste hverdage (se kalender). Stedet har altid været drevet af frivillige engagerede medlemmer.

Maden er fortrinsvis økologisk og baseret på fornuftig levevis med hensyn til etik, sundhed og dyrevelfærd, sig til hvis du har allergi, så tages der højde for det. Vi får friske grøntsager fra Anders på det lokale økolandbrug Holistia.
 
Prisen for aftenens menu er 45kr for medlemmer. Du kan starte med et månedsmedlemskab, så kan du deltage i 30 dage, og imens overveje at blive årsmedlem eller endda madlaver!

Et års medlemskab koster 300 kr og 30 dages medlemskab koster 40 kr

Som frivillig kok spiser du gratis, den dag du laver mad! De øvrige dage spiser du for 30 kr. Nogle gange serveres kaffe og kage til hhv 5kr og 10kr, det sker oftest om fredagen eller når en madlaver har fødselsdag:)

Her et inspirerende foredrag om at være hverdags-vegetar; det viser den måde mange i klubben tænker; at man kan være udogmatisk og accepterende omkring vegetarisme og have god samvittighed - selv som delvist vegetar:


Medlemrabatter:

Som årsmedlem af kærnehuset får du 5% på alle varer i Helsemin, Mageløs 10 i Odense.  Bare vis dit medlemskort i butikker, så bliver du oprettet som medlem af Helsemin. Efter 1 år koster fornyelse af medlemskabet i Helsemin 49 kr.

Åbningstider denne uge:

Onsdag d. 24. juni

Fredag d. 26. juni


Sommer 2015 har vi åbent:

Alle Tirsdage

Onsdage i lige uger

Alle fredage

Lukket helligdage og ferier 

Sidste åbningsdag inden sommerferien er fredag d. 26. juni


Frivillige kokke søges:

Ring til Jens tlf 22269188


Dina Pedersen 

udstiller malerierPriser:
 
Kage 10kr
Økovand 15kr
Chokoguf 15kr
Kaffe og te 5kr

Måltid koster 45kr

Års-medlemskab 300kr

Måneds-medlemskab 40kr