Spisestedet Kærnehuset er en selvstændig forening, hvor frivillige kokkererer og serverer sund & billig vegetarmad til sine medlemmer i eget lokale med flot lokal kunst, normalt åbent tirsdag, onsdag og fredag kl 15:30-19:30 (om torsdagen henviser vi til Odense Folkekøkken på Nørregade 60:)


Vi serverer dagens vegetarret kl 18:00 (se ugens åbningtider til højre) og det er muligt at reservere plads samme dag eller dagen før ved personligt fremmøde. Vær tilstede senest kl 17:55 for at bevare din reservation!

Maden er fortrinsvis økologisk og baseret på fornuftig levevis med hensyn til etik, sundhed og dyrevelfærd. Sig til hvis du har allergi, så tages der højde for det. Vi får friske grøntsager fra Anders på det lokale økolandbrug Holistica.
 
Prisen for aftenens menu er 45kr for medlemmer. Du kan starte med et månedsmedlemskab, så kan du deltage i 30 dage, og imens overveje at blive årsmedlem eller endda madlaver!

Et års medlemskab koster 300 kr
Studentermedlemsskab kun 150kr/år! 
30 dages medlemskab koster 40 kr

Som frivillig kok spiser du gratis, den dag du laver mad :) De øvrige dage spiser du for 30 kr så længe du er fast madlaver en eftermiddag hver anden uge. Skriv til os hvis du vil være med!

Nogle gange serveres kaffe og kage til hhv 5kr og 10kr, det sker oftest om fredagen eller når en madlaver har fødselsdag:)

Kom op i god tid før du skal spise, og senest 5 minutter før hvis du har reserveret, ellers tilbydes pladsen til andre!

Medlemrabatter:

Som årsmedlem af kærnehuset får du 5% på alle varer i Helsemin, Mageløs 10 i Odense.  Bare vis dit medlemskort i butikken, så bliver du oprettet som medlem af Helsemin. (Efter 1 år koster fornyelse af medlemskabet i Helsemin 49 kr.)

Bliv hverdagsvegetar:

Her et inspirerende foredrag om at være vegetar i hverdagen uden problemer; det viser den måde mange i klubben tænker; at man kan være udogmatisk og accepterende omkring vegetarisme og have god samvittighed - selv som delvist vegetar:Åbningstider denne uge:

Tirsdag d. 17. oktober. 
Onsdag d. 18. oktober 
(19)
Fredag d. 20. oktober

Normalt åbent tirsdag, onsdag og fredag 15:30-19:30

Rengøringsfolk søges til Kærnehusets 
hyggelige lokaler hver anden uge.
Henvendelse til Lotte på tlf. 61 26 39 99


Kunstgalleriets efterårsudstilling: 

Alle kan bidrage med fotos eller malerier af haver af alle slags, kom og vær med og se folks haver:)

Kunstgalleriet kan besøges klokken 15:30-20:30 (der er spisning kl 18-19)Kærnehusets priser:
 
Kage 10kr
Økovand 15kr
Chokoguf 15kr
Kaffe og te 5kr

Måltid koster 45kr

Års-medlemskab 300kr
Studentermedlemskab 150kr
Måneds-medlemskab 40krKærnehuset er lukket mandage og helligdage - 
TORSDAGE henviser vi til Odense Folkekøkken
i Ungdomshuset Nørregade 60, 
hvor der serveres veganmad kl 18:30 til 21 :)