Vaskijärven kylä, arkistosivusto 2016-2017

Tämä on Vaskijärven kylän sivuston arkisto, johon on koottu kylän toimintaa ja tapahtumia vuosilta 2016-2017. Sivuston kokorajoituksen vuoksi joudumme käyttämään tätä toista sivustoa arkistona.

Tämä on arkistosivusto vuosilta 2016 - 2017. Katso uudemmat tiedot linkin takaa:  https://sites.google.com/site/vaskijarvenkyla/vaskijaervelaeiset-ry

* Tutustu Vaskijärven kylään myös Instagramissa: https://www.instagram.com/vaskijarvi/

Vaskijärvi on toimelias kylä, jossa luonto on läsnä. Keväisin ja syksyisin kylän yli lentelee suuria muuttolintuparvia, kuten kurkia, joutsenia ja hanhia. Alueella on neljä kaunista järveä: Vaskijärvi, Säynäslammi, Ahmoolammi ja Levoilammi. Polveilevassa maastossa mäet, metsät ja peltoaukeat vuorottelevat. Historiasta muistuttaa maastossa vielä erottuva vanhan rautatien ratapohja ja sen pitkä suora linjaus, jota pitkin pääsee vaikka ajelemaan.

Kylällä on paljon yhteistä toimintaa, jota järjestävät kyläyhdistys Vaskijärveläiset ry, urheiluseura Vaskijärven Vastus ry, vesialueista huolehtiva Vaskijärven osakaskunta sekä muutama muukin yhdistys. Alueen sydän on kyläaitta, jonne kokoonnutaan yhteisten asioiden hoitamiseksi ja jossa järjestetään myös kaikille avoimia tapahtumia, kuten myyjäisiä ja kesäkahvilatoimintaa. Juhannuskokko on pitäjän komein, joten sitä tullaan ihailemaan yleensä kauempaakin.

Vaskijärvi kuuluu Karkkilan kaupunkiin ja on sen vanhin kylä. 

Vaskijärven sijainti karttaohjelma Google Mapsissa.

VaskijärviUtua Vaskijärvellä.

Mitä kylässä tapahtuu?

Uutisia 2018

Uutisia 2017

Uutisia 2016