Boerderij

Zoals u op de andere pagina’s van deze website heeft kunnen zien, houden we van reizen. Mensen om ons heen vragen zich wel eens af waarom wij op vakantie gaan. Wij wonen op een zeer mooie plek in Nederland: Wijster in Drenthe. Ons huis is een verbouwde boerderij uit de jaren vijftig en van zodanige grootte dat het mogelijk is een deel van ons huis te huren voor vakantiedoeleinden.

‘Het Voorhuis’ is geschikt voor 8 volwassenen. Beneden is een ruime woonkamer met open keuken, hal en bijkeuken (en wc). Boven zijn maximaal 4 slaapkamers beschikbaar en een badkamer met wc en douche.

‘De Hilde’ is geschikt voor 6 volwassenen. De beide huizen staan binnendoor met elkaar in verbinding. De Hilde heeft een luxe keuken met een zespits kookplaat. De badkamer heeft een bad. De grote woonkamer van De Hilde is op de eerste verdieping met uitzicht over de landerijen en onze varkens. U kunt hier met 14 personen of nog wel meer eten. U kunt dus de rust opzoeken of met z’n allen gezellig bij elkaar zitten. De gehele boerderij is rookvrij!

Buiten heeft u de beschikking over een terras en ruime parkeergelegenheid. ’s Avonds een wandelingetje maken over ons eigen natuurgebiedje behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is het mogelijk lekker te ontspannen in ons Coleman buiten-bubbelbad met hydromassage.

Het huis is uitermate kindvriendelijk. Er zijn meer televisies (met DVD-speler of video, dvd’s en video’s zijn er ook; ontvangst van NL 1, 2 en 3). Buiten staan trampolines. Een kampvuur is, in overleg, ook mogelijk. Er staat een tafeltennistafel en poolbiljart op de deel.

Een groot deel van onze energie wordt geleverd door 102 zonnepanelen (electriciteit) en 16 zonnecollectoren (warm water en verwarming). Regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor de wasmachines en toiletten.

Voor de detailinformatie over wat ons huis precies biedt, prijzen/beschikbaarheid en de huurvoorwaarden klik links op de respectievelijke pagina’s.

Om de boerderij daadwerkelijk te huren, kijk op de contactpagina.