Sewa Bilik di Puchong Jaya untuk wanita saja

Sewa bilik di rumah di Puchong Jaya dekat IOI Mall, bus stop dan LRT

Sewa bilik adalah RM300. Bill elektrik dan bill air di bayar oleh tuan rumah (tapi tak boleh pasang dan guna air-con). Deposit: sewa satu bulan + RM100. Rumah dan bilik2 baru di cat. Lelaki tak boleh masuk gate depan.

Bilik2 ada di Jalan Bangau 6, Bandar Puchong Jaya, Batu 8 Jalan Puchong, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan. Sewa di bayar pada awal bulan. Bilik sudah Kosong.

Tempat yang selamat dengan 24 jam secuty (gated and guarded). Dekat IOI Mall, Tesco, Giant, kedai2, restaurant2, bank2, etc. Berhampiran Lebuhraya Damansar-Puchong (LDP), Kesas Highway, Bukit Jalil Highway (Puchong-Sungai Besi), Middle Ring Road 2 (MRR2), Federal Highway, North-South Highway, Bandar Sunway, USJ, Shah Alam, dan KL city center.

Whatsapp Mala (Tel:0163628566).

E-mail: bkpari28@gmail.com

NB:

Sewa bilik downstairs adalah RM300. Sewa untuk Middle Rooms yang share satu attached bathroom adalah RM350. Sewa untuk master bedroom (with attached bathroom and balcony) adalah RM 500. Bill elektrik dan bill air di bayar oleh tuan rumah (tapi tak boleh pasang dan guna air-con).