Sewa Bilik di Bandar Sunway

Bilik untuk di sewa dalam rumah yang dekat Sunway Pyramid di PJS 9 (di kawasan Petaling Jaya dan Subang Jaya) Ada cleaning services, internet, dapur untuk masak, dll.

Sewa untuk satu bilik kecil adalah RM200.

Sewa untuk satu bilik sederhana adalah RM320.

Sewa untuk satu bilik besar dengan attached tandas adalah RM380.

Sewa untuk satu bilik dengan balcony (nampak padang) adalah RM380.

Bilik untuk disewakan adalah di Jln PJS 9/30, Bandar Sunway, dekat Sunway pyramid. Untuk perempuan sahaja. Bill air and bill elektrik di bayar oleh tuan rumah. Tak boleh pasang dan guna air-condition. Deposit: sewa satu bulan + RM30. Sewa di bayar bila masuk dan kemudian pada pada awal setiap bulan.

Ada peti sejuk, washing mesin dan stove/dapur. Gas untuk masak di bayar oleh tuan rumah. Bilik dekat bas stop dan KTM. PJS 9 adalah Gated and Guarded Community. Ada kawalan oleh IP Kamera di depan and di belakang rumah juga. Ada orang membersih rumah setiap minggu. Ada internet (10 mbsp speed - banyak cepat) kalau mahu.

Whatsapp Mala (Tel:0163628566).

E-mail: bkpari28@gmail.com

Conditions: Tak boleh pasang dan guna air-con, tak boleh hisap rokok dalam bilik dan rumah, light cooking, tak boleh guna kereta atau motor (mesti bayar lebih untuk setiap kereta dan motor), kanak-kanak dan lelaki tak boleh tinggal dalam rumah itu; lelaki tak boleh masuk gate depan dan rumah.

Dekat: One Academy dan Sunway Pyramid (5 mins), perhentian-perhentian bas (5-10 mins), sunway medical (5 mins), sunway metro (5-10 mins), Klinik-klinik, banyak kedai makanan, bakery, bank-bank, laundry, pharmacy, supermarkets, dll.

Percuma sunway shuttle service - 5 mins walk to menara sunway stop.

http://www.sunway.com.my/shuttleservice/

Dekat perhentian BRT (5 minit)