Bilik Sewa di Petaling Jaya

 

Bilik Sewa Di Desaria (PJS 5/4) P.J. dekat KTM Seri Setia. Ada bilik juga dalam satu banglo di Sungai Way, Petaling Jaya. 


Untuk lelaki Melayu sahaja. Sewa bilik kecil ialah RM150, RM170, RM180 dan RM200. Sewa bilik dengan attached bathroom adalah RM250 (yang kecil) dan RM300 (yang besar yang ada balcony juga) di Desaria (PJS 5/4). Bill air and elektrik di bayar oleh tuan rumah. Tak boleh pasang dan guna air-con. Deposit dan sewa (satu bulan) di bayar bila masuk. Deposit untuk bilik kecil ialah RM180, RM200 dan RM220. Deposit untuk bilik dengan attached bathroom ialah RM280 (untuk yang kecil) dan RM 330 (untuk bilik yang besar dengan balcony). Dekat station KTM Seri Setia dan perhentian bas. 
Tel: 0163628566 (Mala). E-mail: sewabilik32@yahoo.com 
Saya boleh di hubungi melalui whatsup.

Atas kedai, berhampiran highway Federal, MEX, NPE, LDP, Kesas, Federal Highway, Old Klang Road & NKVE. Dekat Sunway Pyramid (5 mins), Seri Setia KTM Station (5 mins), Subang Parade (10 mins). Terlalu senang pergi ke KL, PJ, Subang, Puchong, dll. Dekat bus-stop, restaurants, Bandar Sunway, Taylor's University, Sunway Medical Centre, Kelana Jaya dll. Ada ceiling fan, common bathroom. 
Lelaki Melayu sahaja. Bersih, quiet adults yang berkerja preferred. 


......................


Ada bilik untuk sewa di rumah banglo, di Sungai Way, Petaling Jaya. Bilik berukuran 14 x 10 kaki. Sewa Rm300. Elektrik bill dan bill air di bayar oleh tuan rumah. Ada tempat parking percuma untuk motor dan kereta. Boleh masak.

Whatapp Mala (0163628566).

Bilik adalah dekat station KTM Seri Setia dan juga perhentian bas.

Rumah dekat bus-stop, restaurants, kedai-kedai, Bandar Sunway, Kelana Jaya dll.

Rumah berhampiran highway Federal, MEX, NPE, LDP, Kesas, Federal Highway, NKVE. Dekat Seri Setia KTM Station, Senang pergi ke KL, mana-mana di PJ, Subang, Kelana Jaya, Damansara dll

Comments