Sewa Bilik di Bukit Jalil

Sewa Bilik Besar di Vista Komanwel, Bukit Jalil

Sewa untuk bilik besar dengan tingkap dalam Kondominium (di Vista Komanwel C, Bukit Jalil) adalah RM410 setiap bulan. Bill elektrisiti dan air di bayar oleh tuan rumah tapi penyewa bilik mesti bayar RM40 setiap bulan untuk elektrisiti dan air. Jadi penyewa bilik mesti bayar RM450 setiap bulan. Deposit adalah RM550.

Perempuan Sahaja. Bilik ada furniture dan air-con; tapi kita ambil orang yang tak guna air-con. Ada dapur dan fridge. Boleh Masak. Ada sofa set in Hall. Ada swimming pool, gym, laundrette dan facility Condo yang lain. Nampak Golf Course / Field. Dekat LRT. Public transport(Rapid KL bus, LRT station nearby), Carefour dan IMU (International Medical University).

Ada 24-hour Security.

Whatsapp Mala (Tel:0163628566).

E-mail: bkpari28@gmail.com

Sewa Bilik Kecil di Vista Komanwel, Bukit Jalil

Sewa untuk bilik kecil batu dengan tingkap dalam Kondominium (di Vista Komanwel C, Bukit Jalil) adalah RM250 setiap bulan. Bill elektrisiti dan air di bayar oleh tuan rumah tapi penyewa bilik mesti bayar RM30 setiap bulan untuk elektrisiti dan air. Jadi penyewa bilik mesti bayar RM280 setiap bulan. Deposit adalah RM380. Perempuan Sahaja.

Sewa Master bedroom (dengan attached bath) di Vista Komanwel, Bukit Jalil

Master bedroom untuk di sewa di condominium di 7th Floor, Block C, Vista Komanwel, Bukit Jalil. Sewa RM 510 satu bulan dan RM40 untuk api dan air (setiap bulan). Jumlah perlu bayar untuk satu bulan adalah: RM550. Deposit : RM650 (sewa satu bulan + RM100 lebih untuk air dan api). Perempuan Sahaja. Ada attached bathroom dengan water heater. Bilik ada furniture dan air-con; tapi kita ambil orang yang tak guna air-con. Ada dapur dan fridge. Boleh Masak. Ada sofa set in Hall. Ada swimming pool, gym, laundrette dan facility Condo yang lain. Nampak Golf Course / Field. Dekat LRT. Public transport(Rapid KL bus, LRT station nearby), Carefour dan IMU (International Medical University).

Ada 24-hour Security.

Tel: 016-3628566 (Mala) Boleh whatsup! E-mail: sewabilik32@yahoo.com