Kennel Rosdiwa's

Cavalier kingcharlesinspanielit ja Silkkiterrierit

 Pentuja, pentuja... 

Kasvatamme pienimuotoisesti kotioloissa cavaliereja sekä silkkiterriereitä, ensimmäinen pentue omalle kennelnimellemme syntyi maaliskuussa 2008.

Toistaiseksi ei pentusuunnitelmia. 

Pentue suunniltelmia talveen 2017-2018

Toivon kasvattejeni pääsevän rakastetuiksi perheenjäseniksi ja aktiivisiin perheisiin jotka panostaisivat edes hivenen pentuunsa, tutkituttamalla virallisesti rodunomaisssa tarkistuksissa terveyden. Niistä saatava informaatio on minulle kasvattajana ensiarvoisen tärkeää ja auttaa tulevaisuuden jalostusvalinnoissa. Terveysasioihin panostaminen on meille ensiarvoisen tärkeää kasvatustyössämme.

Näyttelyistä saatava informaatio on minulle myös mieluisaa ja kannustan sekä avustan sille taipaleelle kasvattejani mielelläni. Tärkeintä kuitenkin on ennenkaikkea rakastava ja huolehtiva koti jokaiselle pennulle.

Pentumme kasvavat kotioloissa, tottuen elämän ääniin ja ovat valmiit muuttamaan omiin koteihinsa yli 8 viikkoisina, jolloin meiltä lähtevät pennut ovat sirutettuja, ell. tarkistamia, madotettu ainakin 3 kertaa ja tietenkin rekisteröity Suomen kennelliittoon. Mukaan pennut saavat meiltä lähtiessään kirjalliset hoito-ohjeet, pentupakkauksen jossa sisältyy myös pennulle tuttua ruokaa.

Toivomme pennunhankinta-aikeissa meihin otettavan yhteyttä rohkeasti, mieluiten puhelimitse mutta sähköpostitse käy myöskin kunhan muistat kirjoittaa sähköpostiin myös vähän perheeestänne.

Olen kiinnostunut kasvattejeni elämästä myös omissa kodeissa, joten kuvat, e-mailit, kirjeet, puhelut, ja tietenkin vierailut luonamme ovat tervetulleita. Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyrin auttamaan.