Canta amb nosaltres!

Els que formem l'Orfeó Borja de Gandia ens enorgullix comptar amb la participació de tantes persones i institucions en el suport incondicional amb el nostre projecte. Gràcies a tots, l'Orfeó ha fet possible la realitat de poder compartir escenari amb els més destacats directors i en els llocs més emblemàtics de tota la geografia espanyola.

Portar el nom de Gandia per aquells llocs on l'Orfeó s'ha fet present, amb els nostres triomfs i la satisfacció de poder cantar, és possible gràcies a persones com les que rodegen al nostre Orfeó. El nostre èxit és EL SEU ÈXIT.

Però en l'Orfeó Borja de Gandia té vocació de continuar creixent i no quedar-se en el mer record, per la qual cosa volem que t'unisques a nosaltres. Si t'agrada cantar i compartir el teu temps amb altres persones, només et fa falta un poquet d'esforç per a tindre tot el que necessites per a unir-te a una coral, per què no, la nostra?

No cal saber solfeig (encara que ajuda) ni tocar cap instrument. Per què no ho proves? Segur que tornes!

Pots contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic (dades de contacte) o vindre a conéixer-nos al nostre lloc d'assaig (mapa). Pots vindre a vore'ns mentre assagem (dates dels assajos).

T'estem esperant!!