Artificial NON Expansion

Un equip format per en Genís Hernandez i en Jan Casas t'oferim un cap de setmana per conéixer les técniques més disruptives.

Si vols aprendre la col-locació de peces en l'artificial de dificultat, aixì com tècniques de progressió sobre els estreps estàs al lloc adeqüat.

Hi han diverses estacions :

- Estribar

- Tipus de pitons: durs i tous. Les seves formes. Conceptes tals com torsió i cizalladura.

- L'apassionant món de les falques: falcar pitons, falcar ungles, falcar tascons.

- Ús de les ungles, dels ploms, flotants, tascons . . .

- Els ploms que farem servir és faran al propi taller. Cada participant es farà com a mínim dos ploms que després és faran servir.

- Transfèrencia de pesos

Coneixerem el material propi d'aquesta disciplina i aprendrem la seva col-locació així com la lletra petita de tants i tants detalls com ens poden ajudar a l'éxit de la progressió i que no està als llibres. . .

Format: 1 cap de setmana

Requisits: Material personal d'escalada: casc, arnés, corda, estreps, aparell d'assegurar, martell, pitons, ungles, friends, tascons. . .. tot el relacionat amb la progressió artificial.

Objectius: Col-locació de peces d'artificial aixì com la progressió amb estreps

Preu: 160 Euros per persona

Grups de: 4 a 6 persones

Lloc: Montserrat

Proper curs:

18 - 19 Juny 2022

Als participants d'aquesta activitat els hi oferirem la possibilitat d'una segona activitat: Acompanyar-nos un cap de setmana al actual projecte que estem obrint i conéixer de primera mà les maniobres, la logística i dormir a una hamaca. NO serà una simulació. Serà molt REAL.

NO apte per tots els públics. Donat el compromís de la activitat, la organització és reserva el dret d'admissió a la mateixa.


Una imatge val més que mil paraules

¿És possible l'artificial sense expansions?