Velkommen til Nivå Musiklaug

Nivå Musiklaugs aktiviteter spænder over et aktivt musikalsk samvær, både som udøvende musikere og som arrangører af musikalske begivenheder i kommunen. Vores formål er at fremme og udbrede den musikalske folkekultur i Fredensborg Kommune. Vores hjemmebase er i Musikhuset på Åvej .

Vi er i øjeblikket ved at forny hjemmesiden og beder om at der udvises tålmodighed indtil vi er færdige.

Arrangementer

Nivå Musiklaug arrangerer i vinterhalvåret flere koncerter hver første fredag i måneden, i Nivå Teaterhus, Kalvehaven 6. Her kan man typisk møde de udøvende musikere i Nivå Musiklaug. De koncerter vil blive præcenteret i dagspressen/pr mail til medlemmer/på facebook og de er typisk åbne for alle med et symbolsk bidrag til Nivå Musiklaug fra "ikke medlemmer". Reservation til Fredags Rock i Teaterhuset i Kalvehaven klares enklest via facebook eller ved at skrive en mail til Nivå Musiklaug: musiklaug@gmail.com

Aktuelt

Pink Floyd fortolket akustisk af trioen Shrink Freud i Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå

Lørdag den 9.september 2022 klokken 19.30.

Nivå Musiklaug glæder sig til endelig at kunne præsentere den fantastiske trio Shrink Freud efter flere coronaaflysninger

Shrink Freud styrer uden om Pink Floyds pompøse rocklyd og skærer sangene ind til benet med klaver, akustisk guitar og tre sangstemmer.

Anders Haahr på tangenter suppleres af Stine Liebman (sang, keyboard) og Thomas Ulrik Larsen (sang, guitar), som begge har mange års erfaring i et af landets mest populære Pink Floyd-coverbands.

I Teaterhuset bliver de nøjagtige kopier erstattet af smukke fortolkninger, der giver plads til Roger Waters' fine sangtekster og Pink Floyds lige så fine melodier.

Der dykkes ned i mange af de numre, som de gængse Pink Floyd-kopibands ikke tager op, og med klaver, akustisk guitar og tre sangstemmer bliver lydbilledet IKKE det, du kender fra stadionrockbandet Pink Floyd. Til gengæld får du de originale fortolkninger og skarpt profilerede tekster, som understreger, at Pink Floyd skrev sange, der kan tåle at få vendt vrangen ud. Stine, Anders og Thomas Ulrik vil give jer en intim og pletvis direkte sjov Pink Floyd-aften i Teaterhusets fine sal sal.

Man kan sikre sig billetter på forhånd via hjemmesiden www.musiklaug.dk , hvor der er et link til billetbestilling.

De koster 120kr/billet, dog kun 80 kr for medlemmer af Nivå Musiklaug ( se den mail, der er sendt ud)

https://billetto.dk/e/shrink-freud-billetter-663810Nivå Festival

Nivå Musiklaug står blandt andet bag den årlige festival der den første lørdag i juni kan opleves i Kalvehaven midt i Nivå. Her kan man møde masser af bands fra nær og fjern, kulturforeninger fra hele kommunen, kunst og de lokale beboere er værter ved at loppemarked, hvor man altid kan finde spændende ting og sager. Se tidligere oplevelser af Nivå Festivallen på Facebook og del gerne med dit netværk.

Bands

Nivå Musiklaug er med til at organisere de musikalske kræfter i Fredensborg Kommune. Nivå Musiklaug rummer flere bands, der øver i Musikhuset på Åvej.

Disse bands spreder sig både aldersmæssigt og genremæssigt vidt. Fra bands bestående af helt unge, til de mere etablerede og bands, som nogle måske ville betegne som glade 60- er drenge, der i den grad "still going strong". Mange bands spiller på et semi-professionelt niveau. Orkestrene spænder genremæssigt meget bredt fra 60-er rock/pop, over blues til country og Cajun.

Koret

Nivå Musiklaugs kor har inden for de senere år været en stærkt medvirkende årsag til, at Nivå Musiklaug er kommet på landkortet. Hvert år har koret arrangeret korfestival/workshop med nogle af landets førende kordirigenter indenfor den moderne musik. Til disse arrangementer har der hvert år deltaget op mod 200 korsangere fra det meste af Nordsjælland

På Korets egen hjemmeside kan du læse mere: www.nivaamusiklaugskor.dk

Desværre er hjemmesiden ikke tilgængelig for tiden. Kontakt gerne formanden for yderligere informationer på formand@nivaamusiklaugskor.dk

Du kan støtte musikken ved at melde dig ind i Nivå Musiklaug og/eller følge med på Facebook.