Koret

Lidt om koret, som blev startet som en afdeling under Nivå Musiklaug i 1989 af en lille gruppe, der gerne ville synge, men som for de flestes vedkommende ikke havde gjort det siden skoletiden.

Flere er kommet til og med tiden har koret gradvis udviklet sig til et blandet kor, og i dag er vi ca. 30 medlemmer fordelt på: Sopran, alt, tenor og bas, med herrer og damer i alle aldre.

Vi er meget sociale og atmosfæren er hyggelig og med tider er ambitionerne øget, så vi kræver at der bliver arbejdet intenst, når vi er sammen, og at sangerne kigger på noderne hjemme.

Koret har gennem årene opnået en vis øvelse så vi kaster os gerne over lidt sværere korsatser som er sjove at synge og ambitionen er at kunne synge flere numre udenad og at kunne synge a capella.

For at dette kan lykkes, arbejder vi meget koncentretet hver tirsdag, og det er vigtigt at møde til alle øveaftenerne. Vi sætter pris på, at man øver sig hjemme i det omfang det er muligt.

Vi synger et bredt repertoire, dansk og udenlandsk - og overvejende nyere og ombearbejdede stykker for flere stemmer, fortrinsvis rytmisk musik, og vi siger ikke nej til nye udfordringer!

For at blive stærkere arrangerer vi en kordag med skiftende dirigenter hvor koret en hel dag arbejder med klange stemmer og nye sange, og suger ny inspiration

Koret har gennem en lang årrække arrangeret en endages workshop hvor der inviteres kor fra nær og fjern. Typisk er vi mellen 100 og 150 sangere. Det er meget spændende at være så mange og det giver megen energi til den videre sæson hjemme i korene.

Koret optager nye medlemmer!

Vi ser helst at du har erfaring i korsang, men det er ikke en forudsætning. Det vigtigste er om din stamme passer ind i klangen og ikke mindst at du er stabil og kan møde op til alle prøver. Du vil komme til en stemmeprøve efter et par øveaftner, hvor vores dirigent vil vurdere om din stemme passer ind i klangen.

Vi mødes i vinterhalvåret på:

Nivå Centralskole kl. 19.30 - 21.30, hver tirsdag fra september til april

Hvis du vil være med, så kontakt:

Forpersonen : formand@nivaamusiklaugskor.dk

Følg koret på dets egen hjemmeside, https://sites.google.com/view/nivaa-musiklaugs-kor/start