Om NivåMusiklaug

Vores aktiviteter spænder over et aktivt musikalsk samvær, både som udøvende musikere og som arrangører af musikalske begivenheder i kommunen. Vores formål er at fremme og udbrede den musikalske folkekultur i Fredensborg Kommune.

Arrangementer

NivåMusiklaug arrangerer i vinterhalvåret flere koncerter hver første fredag i måneden, i Nivå Teaterhus, Kalvehaven 6. Her kan man typisk møde de udøvende musikere i NivåMusiklaug. De koncerter vil blive præcenteret i dagspressen/pr mail til medlemmer/på facebook og de er typisk åbne for alle med et symbolsk bidrag til NivåMusiklaug fra "ikke medlemmer" 
Derudover har NivåMusiklaug fået mulighed for at hyre en masse dejlig Jazz og Blues musikere, til at optræde på restaurant Lagunen i Nivå Havn. Det er blevet en succes, så vi fortsætter med koncept "LagunenLive" både henover sommeren med en række torsdags koncerter og i efteråret igen med søndag eftermiddage. Billetter til LagunenLive bestilles i Restaurant Lagunen eller på tlf 49146611.
Du kan melde dig ind i NivåMusiklaug og følge med på Facebook.Nivå Festival

NivåMusiklaug står blandt andet bag den årlige festival der den første lørdag i juni kan opleves i Kalvehaven midt i Nivå. Her kan man møde masser af bands fra nær og fjern,kulturforeninger fra hele kommunen, kunst og de lokale beboere er værter ved at loppemarked, hvor man altid kan finde spændende ting og sager. Se tidligere oplevelser af Nivå Festivallen på Facebook og del gerne med dit netværk.
Bands
NivåMusiklaug er med til at organisere de musikalske kræfter i Fredensborg Kommune. NivåMusiklaug rummer flere bands, der øver i Musikhuset på Åvej. Disse bands spreder sig både aldersmæssigt og genremæssigt vidt. Fra bands bestående af helt unge, til de mere etablerede og bands, som nogle måske ville betegne som glade 60- er drenge, der i den grad "er still going strong". Mange bands spiller på et semi-professionelt niveau. Orkestrene spænder genremæssigt meget bredt fra 60-er rock/pop, over blues til country og Cajun. 

Koret

NivåMusiklaugs kor har inden for de senere år været en stærkt medvirkende årsag til, at NivåMusiklaug er kommet på landkortet. Hvert år har koret arrangeret korfestival/workshop med nogle af landets førende kordirigenter indenfor den moderne musik. Til disse arrangementer har der hvert år deltaget op mod 200 korsangere fra det meste af Nordsjælland

På Korets egen hjemmeside kan du læse mere: www.nivaamusiklaugskor.dk