NL FR EN

Welkom

in mijn glutenvrije natuurbakkerij

Vele jaren geleden werd er vastgesteld dat ik niet tegen gluten kan. Niet leuk, maar al bij al viel de omschakeling naar een glutenvrije levensstijl wel mee. Ik voelde me er een pak energieker door en er zijn gelukkig steeds meer lekkere alternatieven voor de klassieke graanproducten. Maar één ding bleef moeilijk: Een lekkere, gezonde glutenvrije boterham bleef een groot gemis. Eentje die je kan besmeren zonder dat hij verbrokkelt, die je met smaak kan opeten en die niet naar “fabriek” smaakt, waarmee je “gegeten” hebt en even verder kan.

Na meer dan 5 jaar sleutelen aan mijn eigen recepten heb ik beslist om een eigen kleinschalige en lokale bakkerij te starten.

Ik wil gezonde glutenvrije broden bakken, op een pure, traditionele manier, met de beste biologische ingrediënten*. Ook het water, een belangrijk ingrediënt, is gezuiverd en gevitaliseerd. Mijn produkten zijn zonder meelverbeteraars, tarwezetmeel, soja, lupine, bewaarmiddelen of lactose en aan een eerlijke prijs.

Glutenvrije én smakelijke groetjes, Diederik Dumon


(*) Ik gebruik alleen biogecertificeerde ingrediënten, maar ik heb (voorlopig) zelf nog geen biolabel, omdat mijn bakkerij nog te kleinschalig is hiervoor. Ik ben van plan dit in de loop van 2021 wel te doen

Wil je me een google review geven, of een

facebook review ? Dat kan!


Contact

Diederik Dumon

Donkerstraat 2, 3040 Neerijse

0475/699.406 - info@levure-levain.be

Winkelpunten meer info

  • The Food Hub Leuven

  • The Food Hub Molenbeek

  • Origin'O Leuven

  • Origino Overijse

  • Natuurhoekje Bertem (enkel op bestelling)

  • afhaalpunt Neerijse (bij groepspraktijk Neerijse): zie kalender


NL