Welkom

Welkom in mijn glutenvrije bakkerij

Vele jaren geleden werd er vastgesteld dat ik niet tegen gluten kan. Niet leuk, maar al bij al viel de omschakeling naar een glutenvrije levensstijl wel mee. Ik voelde me er een pak energieker door en er zijn gelukkig steeds meer lekkere alternatieven voor de klassieke graanproducten. Maar één ding bleef moeilijk: Een lekkere, gezonde glutenvrije boterham bleef een groot gemis. Eentje die je kan besmeren zonder dat hij verbrokkelt, die je met smaak kan opeten en die niet naar “fabriek” smaakt, waarmee je “gegeten” hebt en even verder kan.

 

Na meer dan 5 jaar sleutelen aan mijn eigen recepten heb ik in 2014 beslist om een eigen kleinschalige en lokale bakkerij te starten, met een eigen kleine steenmolen.


Ik wil gezonde glutenvrije broden bakken, op een pure, traditionele manier, met de beste biologische ingrediënten*. Ook het water, een belangrijk ingrediënt, is gezuiverd en gevitaliseerd met het "BestWater" syteem van Eoli". Mijn produkten zijn zonder meelverbeteraars, tarwezetmeel, soja, bewaarmiddelen of lactose en aan een eerlijke prijs.

 

Glutenvrije én smakelijke groetjes,  Diederik Dumon


(*) Ik gebruik nagenoeg alleen biogecertificeerde ingrediënten, maar ik heb (voorlopig) zelf nog geen biolabel, omdat mijn bakkerij nog te kleinschalig is hiervoor.Contact Diederik Dumon

Donkerstraat2

3040 Neerijse

0475/699.406 
info@levure-levain.be 
Openingsuren afhaalpunt