La Xarxa

Qui som

Som un grup de voluntaris i voluntàries, units per l’interès comú d’acostar la cultura al públic infantil i juvenil del nostre municipi. Volem promoure i organitzar espectacles familiars (teatre, màgia, circ, titelles, animació, dansa, etc.) i altres activitats relacionades amb el món de la cultura. Hi ho fem des del punt de partida de promoure espectacles en català, com a llengua vehicular, i que tinguin el rigor suficient que proporcionen les companyies professionals amb les que col•laborem.

La nostra “Associació per a la promoció de l’espectacle infantil i juvenil a Palafrugell” forma part de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. Aquesta Fundació aplega grups com el nostre de més de 77 municipis, amb una de les programacions estable de teatre familiar més importants de Catalunya.

Ens agrada el teatre, el teatre familiar, passar una bona estona, riure, gaudir, imaginar... però sabem que també és possible no deixar de banda el caràcter formatiu dels espectacles. Sense oblidar que són una proposta de lleure, pensem que han de contribuir a fer dels infants, homes i dones més lliures, cultes i solidaris, participatius del seu entorn, que estimin el que els és propi, crítics i, sobretot, més feliços.