Companyies‎ > ‎

Espais

Els espais

Els espais més habituals on fem els espectacles són:

Teatre Municipal de Palafrugell
El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. Té una capacitat per a 470 persones i a més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i és la seu de l’Àrea de Cultura (al segon pis).

Podeu descarregar aquí el document amb les característiques tècniques 
aquí la distribució de butaques

teatre1p  

La Bòbila Vella
L’edifici de la Bòbila, conegut també com a Bòbila Vella, forma part d’un conjunt industrial més ampli anomenat des de 1916 Manufacturas del Corcho. També en formaven part els forns d’aglomerat negre i l’actual seu de l’Institut Català del Suro. Actualment és de propietat municipal i ha estat restaurat i habilitat per tal celebrar-hi diferents esdeveniments culturals com ara exposicions, fires, celebracions, concerts, etc. És un equipament molt cèntric que consta de tres naus: la 1 (273m2) on s’ubiquen els serveis de bar, accessos i recepció, la 2 (408m2) de planta rectangular i la 3 (500m2) on es realitzen principalment tots els actes. 

bobila3p bobila1p  bobila2p


Plaça de Can Mario
Plaça situada al centre de la vila i ubicat a la confluència del carrer de Pi i Margall amb el carrer de Begur i el carrer de la Tarongeta, on antigament s'aixecava part de la fàbrica de derivats del suro Armstrong, popularment anomenada Can Mario. Es reparteix en tres nivells i en el més baix trobem la plaça Ermengarda, al costat del carrer Pi i Margall.
Comments