Espais

Els espais

Els espais més habituals on fem els espectacles són:

Teatre Municipal de Palafrugell

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. Té una capacitat per a 470 persones i a més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i és la seu de l’Àrea de Cultura (al segon pis).

Podeu descarregar aquí el document amb les característiques tècniques

i aquí la distribució de butaques

La Bòbila Vella

L’edifici de la Bòbila, conegut també com a Bòbila Vella, forma part d’un conjunt industrial més ampli anomenat des de 1916 Manufacturas del Corcho. També en formaven part els forns d’aglomerat negre i l’actual seu de l’Institut Català del Suro. Actualment és de propietat municipal i ha estat restaurat i habilitat per tal celebrar-hi diferents esdeveniments culturals com ara exposicions, fires, celebracions, concerts, etc. És un equipament molt cèntric que consta de tres naus: la 1 (273m2) on s’ubiquen els serveis de bar, accessos i recepció, la 2 (408m2) de planta rectangular i la 3 (500m2) on es realitzen principalment tots els actes.

Plaça de Can Mario

Plaça situada al centre de la vila i ubicat a la confluència del carrer de Pi i Margall amb el carrer de Begur i el carrer de la Tarongeta, on antigament s'aixecava part de la fàbrica de derivats del suro Armstrong, popularment anomenada Can Mario. Es reparteix en tres nivells i en el més baix trobem la plaça Ermengarda, al costat del carrer Pi i Margall.