Calendari temporada 21/22


Podeu comprar les entrades online


Espectacle Octubre

Hola amics de la Xarxa!! Aquest dissabte a la tarda teniu una cita a Palafrugell

Trobareu les entrades a https://palafrugell.koobin.com/

Us esperem al Teatre Municipal !!

El primer cap de setmana d'octubre, més d'una vintena de Grups Xarxa hem programat espectacles per celebrar el 25è aniversari de la Fundació Xarxa de la millor manera: amb teatre familiar arreu de Catalunya!
El diumenge 3 d'octubre a Palafrugell tindrem l' espectacle "A la fresca" de la companyia Anna Confetti heu de reservar les vostres entrades gratuïtes a https://palafrugell.koobin.comDissabte 18 de setembre a les 6 de la tarda iniciem temporada!!!

Us esperem als AMETLLERS de Palafrugell amb l'espectacle

"ANEM AMUNT" del grup ATRAPASOMNIS.

Ja podeu reservar les entrades a https://palafrugell.koobin.com/

L'espectacle és gratuït i les despeses de gestió a cost 0 euros

Aconsellem que reserveu les entrades on.line, també es pot anar presencialment al TMP

Totes les persones necessiten entrada (0-99anys)

El savi Magí portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!!

Així comença la nova aventura d’Els Atrapasomnis, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna.

Un nou format de gran concert familiar, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons del dos disc publicats, l’hora dels somnis i Anem amunt i juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies. El principal objectiu d’aquest espectacle és fomentar la cooperació, i donar un missatge que expliqui que totes i tots som igual d’importants quan es treballa en equip.

Per a tots els públics Gratuït !!!