El primer cap de setmana d'octubre, més d'una vintena de Grups Xarxa hem programat espectacles per celebrar el 25è aniversari de la Fundació Xarxa de la millor manera: amb teatre familiar arreu de Catalunya!
El diumenge 3 d'octubre a Palafrugell tindrem l' espectacle "A la fresca" de la companyia Anna Confetti heu de reservar les vostres entrades gratuïtes a https://palafrugell.koobin.comDissabte 18 de setembre a les 6 de la tarda iniciem temporada!!!

Us esperem als AMETLLERS de Palafrugell amb l'espectacle

"ANEM AMUNT" del grup ATRAPASOMNIS.

Ja podeu reservar les entrades a https://palafrugell.koobin.com/

L'espectacle és gratuït i les despeses de gestió a cost 0 euros

Aconsellem que reserveu les entrades on.line, també es pot anar presencialment al TMP

Totes les persones necessiten entrada (0-99anys)

El savi Magí portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!!

Així comença la nova aventura d’Els Atrapasomnis, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna.

Un nou format de gran concert familiar, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons del dos disc publicats, l’hora dels somnis i Anem amunt i juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies. El principal objectiu d’aquest espectacle és fomentar la cooperació, i donar un missatge que expliqui que totes i tots som igual d’importants quan es treballa en equip.

Per a tots els públics Gratuït !!!