Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

KWB in beeld

we mogen wel stellen dat het jaar 2020 een verschrikkelijk jaar is. Het boosaardige virus heeft de ganse samenleving in zijn greep gehouden sinds maart en heeft die nog niet losgelaten.

Ook onze vereniging heeft daar uiteraard de gevolgen van ondervonden. Hoe graag we ook wilden elkaar verder zien, dit was onmogelijk omdat toch veel van onze leden tot de risicogroepen behoren en we hun gezondheid boven alles stellen.

Activiteiten die we gewoonlijk doen, kunnen nu even niet op een aangename en ongedwongen manier. Het bestuur ziet momenteel geen mogelijkheid om dit te organiseren. Maar we zijn vastberaden om in 2021 de draad terug op te nemen. En dan hopen we dat jullie er weer bij zijn.

Als kwb-lid krijg je bovendien tien keer per jaar het ledenblad Raak in je bus, en profiteer je van tal van ledenvoordelen. Reden genoeg om je lidmaatschap te hernieuwen, toch? Wij vinden alvast van wel. Hopelijk tot binnenkort!

Ondertussen kan je eens kijken in de koffiehoek (via de menu links) of er iemand online is om een babbeltje te slaan.