Canta i explica

Anna Pérez→ Mestra de l'escola Collaso i Gil i membre de l’equip coordinador de Ravalnet i de la XeR (Xarxa educativa del Raval). Formadora del Departament d’Educació i coautora del llibre “Projectes Telemàtics a l’educació primària, un recurs per transformar l’escola”. Creadora de diferents materials de formació sobre estratègies TIC a l’ensenyament i dins el projecte Xtec Ràdio. Membre de l’associació WebQuesCat. Núria Cervera→ Mestra de l'escola Collaso i Gil de Barcelona. Membre de l’equip coordinador de la XeR (xarxa educativa del Raval). Formadora del Departament d’Educació i creadora de diferents materials de formació sobre estratègies Tic a l’ensenyament i dins el projecte Xtec Ràdio i coautora del llibre "Ordinadors a les aules. La clau és la metodologia". Membre de l’associació WebQuesCat.Explicació dels nens i nenes de 6è de l'escola Collaso i Gil sobre el treball realitzat a la webquest "Canta i explica"

WebQuest "Canta i Explica"

Presentant aquesta webquest pretenem mostrar com es pot treballar la llengua catalana d'una forma vivenciada tot fent que els nens i nenes s'adonin que poden expressar històries i sentiments a través d'un altre llenguatge que els hi és també molt proper: la música, i a la vegada fer-los conscients que el català no és només una llengua que es treballa a l'escola sinó que té vida per ella mateixa, que té ritme i que sobretot la parla (i la canta!) molta gent en aquest país.

Hem fet aquesta webquest pensant en el nostre alumnat, més del 90% d'origen immigrant, però creiem que pot servir per a qualsevol alumne, sigui d'Aula d'Acollida o no, ja que la música és un llenguatge que ens uneix a tots.

Presentació de la WebQuest "Canta i explica" a la IV Jornada WQ