Hvem er vi?

Ved du ikke allerede hvem vi er?

Så er det også på tide, at vi får fortalt lidt om os.

Vi er en forening af frivillige hjælpere i alle aldre. Vores formål er udelukkende at yde støtte til foreninger med en ungdomsafdeling i Ganløse og Slagslunde., men pengene skal jo komme et sted fra - og så gør det heller ikke noget, at vi skaber lidt gang i byen samtidig!

Det er derfor os, der arrangerer det årlige kræmmermarked,  i maj, ved møllen i Ganløse.

Sammen med Handelsstandsforening og Ganløse Bylaug, sørger vi for byens juletræstænding og hygge den sidste fredag i november.

Hvem får hvad?

Alle hjælpere og bestyrelse er ulønnede, og vi uddeler hele overskuddet af vores arbejde til idrætsforeningerne i Slagslunde og Ganløse.

Vi er ret stolte af at kunne fortælle, at vi de seneste 12 år har uddelt over 1.200.000 gode danske kroner til idrætsforeningerne i de 2 byer (2013)!

Foreningen har eksisteret siden 1968, og vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at yde støtte til ungdomsarbejdet i idrætsforeningerne.

Idrættens Venner er stiftet 1968.

 Det er en frivillig forening som har til formål at indsamle midler til ungdomsarbejdet i idrætsklubberne i Slagslunde og Ganløse.

Vi afholder et Kræmmermarked om året. Altid første weekend i Maj.

Vi holde nisseoptog og juletræstænding sidste fredag i november.

Hele overskuddet fra kræmmermarkedet uddeles hvert år til idrætsforeningernes ungdomsarbejde, typisk ved Ganløse by Night, den sidste fredag i august.