HORAST

Ukoliko želite da postanete član udruženja Horast i da uvek dobijate informacije vezane za naše aktivnosti, kao i za terapiju hormonom rasta, molimo Vas da uplatite simboličnih 200 dinara na naš tekući račun 160-415927-06 Banka Intesa, čime postajete član i pomažete udruženje Horast. Nakon toga, pošaljite nam Vašu e-mail adresu na horastorg@gmail.com kako bismo Vas kontaktirali i učlanili. Hvala na podršci i razumevanju. 

Za više informacija kontaktirajte Horast

Mobilne aplikacije

KARTA RASTA MOBILE APP

Udruženje Horast pustio je u rad aplikaciju za proveru optimalnog rasta dece.

Karta rasta je aplikacija namenjena praćenju rasta i pravovremenom prepoznavanju problema koji mogu da nastanu tokom rasta i razvoja deteta.

Samu aplikaciju možete skinuti sa Google Play ili Apple Store-a klikom na linkove desno

https://itunes.apple.com/us/app/karta-rasta/id1284552247?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbsoft.shop

GRO ASSIST MOBILE APP

GroAssist je mobilna aplikacija posebno osmišljena za roditelje i staratelje pedijatrijskih pacijenata kojima je propisan hormon rasta. Aplikacija ima više funkcija, koje pomažu pacijentu i njegovoj porodici da uklope terapiju hormonom rasta u svoj stil života:


Način na koji pacijenti mogu pristupiti GroAssist aplikaciji: Pacijenti mogu da preuzmu aplikaciju iz Google Play store i App Store prodavnica, za Android i Apple uređaje – sve što je potrebno da urade je da izvrše pretragu termina „GroAssist“ I upišu pristupni kod koji su dobili od zdravstvenog radnika (lekara ili sestre edukatorke).


https://itunes.apple.com/us/app/karta-rasta/id1284552247?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbsoft.shop