Sport

Informasjon 

Gjennom året arrangerer Gustur flere stevner, både for store og for små! Har du ønsker om hvordan stevnesesongen neste år skal se ut? Send en epost til gustur.islandshestlag@gmail.com.


Hvordan kan jeg bidra? 

Under stevnene vi arrangerer trenger vi en del hjelp. Vi trenger skrivere, innpiskere, kioskvakter, kioskansvarlig, sekretariat, speaker, osv. Dersom du føler at du kan hjelpe til med noe kan du sende en epost til gustur.islandshestlag@gmail.com 

Alle er velkommen til å komme og heie eller hjelpe til på våre stevner! 


Hvordan deltar jeg?

For å delta i et stevne må du melde deg på gjennom oss. Påmeldingsdetaljer publiseres på vår facebookside, samt på hjemmesiden vår. Betingelsene for å melde seg på ligger i invitasjonen. Dersom du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne!


Hvilken klasse skal jeg starte?

Det er mange forskjellige klasser å delta i! Enten du er ung eller gammel, for hesten med alle gangarter eller bare noen, alle er velkommen! For mer detaljer, se FEIFs oversikt over klassene. Dersom du fortsatt er usikker, send oss gjerne en mail eller en melding på facebook med spørsmål, så hjelper vi deg gjerne!


Startlister og programmer?

Startlister og programmer for stevner publiseres gjennom Sportfengur, og kan finnes i HorseDay appen. Appen finnes både for Android og Apple, og er gratis å bruke. Når du åpner appen navigerer du deg til More > Competitions, og der vil du finne en oversikt over alle stevner. Klikk på stevnet du ønsker informasjon om, og her vil du finne startlister, program, deltagere og resultater.