Bli medlem

Alle med interesse for islandshesten er velkommen som medlem!

For å være medlem i Norsk Islandshestforening må du melde deg inn i et lokallag. Du blir da automatisk medlem i NIHF. Gustur Islandshestlag dekker området mellom Hardangerfjorden og Sognefjorden. Vi arrangerer kurs, stevner og andre aktiviteter for medlemmene. Store og små, på alle nivå!

Lokaler

Gustur har bane og klubbhus i Bontveitdalen, samt en ovalbale på Travparken! Der er stort sett her vi har våre aktiviteter.

Goder

Som medlem i Gustur vil NIHF sende deg bladet Islandshestforum. Dette er et blad med artikler om hva som skjer innen islandshestmiljøet.

Dersom du har flere i familien din som ønsker å melde seg inn, kan disse melde seg inn som familiemedlemmer til redusert pris. En i familien må være hovedmedlem.

Du får også tilgang til WorldFengur. Det er en database hvor alle islandshester i alle FEIF-land er registrert. Her finner du info om avstamming, bedømmelser, eiere og mye mer.

Medlemmer i NIHF får 10% rabatt på forsikringer hos Agria dyreforsikring.

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem i Gustur går du inn på www.sporti.dk og velger opprett profil. Fyll ut registreringen.

Du mottar så en epost fra sporti for å vertifisere deg som bruker. Når du har vertifisert deg går du inn på www.sporti.dk igjen og velger "klubber" . Der finner du Gustur i listen over klubber og trykker deg videre.

Videre finner du ønsket medlemsskap og betaling. Når betalingen er registrert er du innmeldt i klubben. Dersom du har problemer med innmeldingen, kan du ta kontakt med klubben på epost.

Kontakt oss

Styret i Gustur kan kontaktes på epost: gustur.islandshestlag@gmail.com