Nyheter‎ > ‎

Informasjon fra Sporti

lagt inn 30. des. 2017, 03:51 av Gustur Islandshestlag

Kære Arrangør/klub i Norge,

Fra den 1. januar træder nye regler i kraft vedr. betalingskortgebyrer - det er slut med at overvælte disse kortgebyrer til kunderne, sådan som vi altid har gjort på SPORTI.

Generelt har total prisen som en person skulle betale været opbygget således:

Deltagerpris/Kontingentpris
+ SPORTI administrationsgebyr
+ Betalingskortgebyr
= Total pris

Fremover er modellen således:
Deltagerpris/Kontingentpris + Betalingskortgebyr = Ny opkrævet pris
+ SPORTI administrationsgebyr
= Total pris

Det vil sige, at kunderne fremover ikke længere kan se betalingskortgebyret. Det betyder også, at ved en afregning, så fratrækker SPORTI betalingskortgebyrer i jeres samlede omsætning inden vi udbetaler penge til jer som arrangør/klub.

For at finde det beløb der fratrækkes jeres pris, så skal I gøre således:

(Jeres pris + SPORTI gebyr) x 0,015 = betalingskortgebyr
Ny opkrævet pris = Jeres pris + betalingskortgebyr
Kunden betaler = Ny opkrævet pris + SPORTI gebyr

Vi anbefaler nu, at I også inkluderer SPORTI gebyret i jeres opkrævet pris. Så ser slutkunden kun ét beløb og der bliver ikke opkrævet ekstra penge. Vi fratrækker så både betalingskortgebyrer og SPORTI-gebyrer inden vi udbetaler til jer.


VIGTIGT!!!!
For de aktiviteter i 2018, hvor tilmeldingen allerede er i gang, der vil ændringen ske automatisk ved nytårsskiftet (SPORTI er lukket fra midnat til kl. 12.00 den 1. januar). 

Hvis I ønsker at ændre prisen, så betalingskortgebyret indregnes, så giv venligst besked snarest muligt og senest 31-12-2017 kl. 18:00 til martin@sporti.dk

Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte mig på martin@sporti.dk.Vi beklager den sene udmelding. Ultimo november fandt vi ud af at reglen gjaldt i Danmark og vi har arbejdet på at tilpasse vores system siden da. I går fandt vi ud af, at reglen også gælder i Norge...


-- 
Med SPORTI hilsen

Martin Skov
Mobil: 20 71 73 84
martin@sporti.dk
Comments