Om Hiorthen

Jeg er født i Rødovre, opvokset i Smørum nedre og senere skovlunde hvor jeg boede indtil jeg var 21, flyttede så til Emdrup på Østerbro, hvor jeg har boet siden.

Jeg har gået på et hav af skoler Bla. Andebølle Ungdomshøjskole, HTX, to forskellige HF, Medieskolen i Måløv,

Jeg startede med Alm. rollespil som 14 årig, sprang til LARP ved 18 og hygger mig genialt med det.

Jeg har haft en bunke jobs; vagtmand, Teledanmark, Netto, Klargøringsmand, Statoil, plus jeg har været i beredskabskorpset, hvor jeg blev brandmand og røgdykker (hvilket var alt for fedt) Ellers tjener jeg lidt til mine uendelige spontan indkøb ved at bygge LARP udstyr.

For tiden arbejder jeg som rollespils underviser, jeg underviser på 5 forskellige klubber på amager, en ungdomsskole og en juniorklub

Interresser: Alt slags Fantasy rollespil, film, både at se dem og lave dem, dræbe computere, bygge LARP gear, Skyde med bue, spille softball (det fedeste spil), gøre unge smukke hunkøn nervøse med mine hentydninger. Dyrke nordshaolin kungfu, og har en meget kort periode også hygget mig med thaiboksning og Braziliansk JiuJutsu.

jeg prøver at holde mig i form med at løbe og vægttræne, men jeg kan også godt lide at lave og spise mad, så det er en evig kamp.

Hmmm. det var squ ikke så meget...var det det?. oh well, det kan være jeg får lidt indhold her en af dagene, hvem ved?

Jeg har brugt frygtelige mængder af tid på at arrangere liverollespil, her er en liste.

Næstformand og redaktionsmedlem i Semper Ardens og dennes medlemsblad Semper Bonus, arrangerede første søndag i hareskoven et halvt års tid.

Hjalp en hel del til med Lorania dengang vi spillede i Brøndbyskoven

Var med til at forsøge at lave en Inpersona, en selvejende instution med speciale i rollespil og teater, både fritidsklub og ungdomsklub

underviste hos tordenkrigerne i østre anlæg

har arbejdet for midgård event og DB event.

har undervist på over 20 forskellige fritidsklubber, fritidshjem, juniorklubber og ungdomsskoler, både for børn og voksne