Næste arrangementer

(Hvor intet andet er anført, er Dansk-Russisk Forening København arrangør og alle er velkomne – gratis adgang)


Ny dato for Generalforsamlingen  

 Desværre er corona-restriktiktionerne endnu ikke ophævet, og vi er derfor endnu engang nødt til at udsætte datoen for vores årlige generalforsamling. Den nye dato bliver: 

Onsdag d. 26. maj

 Nærmere følger, når datoen nærmer sig. Men inden da, foregår der også noget:


Webinar

Mandag d. 12. april kl. 14.00 – 17.00

 Vi har sammen med Det Russiske Center for Videnskab og Kultur  arrangeret et Webinar i anledning af 60-året for den første bemandede rumflyvning. Oplægsholdere ved webinaret er en lang række eksperter fra både Danmark og Rusland. Programmet for konferencen og vejledning til deltagelse er sendt til medlemmerne

Vi håber også et kunne tilbyde et webinar yderligere inden Generalforsamlingen.

 

Sommerudflugt

I morgen er det 75-året for afslutningen af den russiske befrielse af Bornholm. I Politikens tillæg PS for i dag er der en lang artikel om disse begivenheder for 75 år siden.

 Vi er igang med at planlægge årets Sommerudflugt, som i år måske kan gå længere væk end vi plejer, nemlig til Bornholm, hvor vi skal besøge Bornholms Museums udstilling om den russiske befrielse af Bornholm. Vi regner med at få Museets leder, Jakob Seerup, som tidligere har holdt foredrag for os, til at fortælle om udstillingen og om disse spændende begivenheder for 75 år siden. En foreløbig dato for denne udflugt er Grundlovsdag, lørdag d. 5. juni. Nærmere herom følger.

- - - - - - - -

Jeg og Lis har fra herboende russere modtaget en anmodning om at skrive under på et andragende til den danske regering om at protestere mod fængslingen af Navalnij og andre oppositionspolitikere. Det er videresendt  i en seperat mail. /C.E. Foverskov

 

Julehilsen fra bestyrelse og formand

Vi ønsker dig en rigtig, god og oplevelsesrig Jul med masser af positive historier fra Rusland.

Vi glæder os til at se dig og din familie, tag gerne venner med, til vores arrangementer. Vi er altid åbne for ønsker om aktiviteter til det kommende år.

Husk!

Generalforsamlingen i februar 2021. Du vil modtage nærmere information og materialer efter nytår.

På bestyrelsens vegne

Erik Insula

 

Vi er alle hårdt ramt af truslen fra Covid-19; socialt, psykosocialt, mentalt og alment sundhedsmæssigt

 Vi opfordrer alle til at holde hovedet koldt og hjertet varmt i og omkring foreningens arbejde for fred, venskab og gode bæredygtige relationer mellem Danmark og Rusland


I støbeskeen:

Generalforsamlling. Februar 2021


HUSK KONTINGENT 2020

Fuldt betalende: Enkeltmedlemmer kr. 225, samlevende kr. 350

Pensionister og unge under uddannelse: Enkeltmedlemmer kr. 150, samlevende kr. 230.

Lis har venligt bedt os om at gøre opmærksom på indbetaling af kontingent. Det kan ske kontant til Lis eller via vores konto: Netbank, reg. 9570 – konto 0006432018. Lis er i skrivende stund på vej med en mobilepaykonto. Du vil høre nærmere.

reg.nr. 9570 – konto 0 006 432 018.

 

 Bestyrelse:

Carl Erik Foverskov  (Formand)– cefov@email.dk

Lis Foverskov (Kasserer) – lisfov@email.dk

Kenneth Krohn Olsen – k-olsen@hotmail.com

Irina Bjørnø - irinabjorno@gmail.com