Welkom

Welkom bij balletvereniging 't Zwaluwnest

Al meer dan 19 jaar is balletvereniging 't Zwaluwnest een enthousiaste en actieve vereniging in Lage Zwaluwe en omstreken.
Door het brede aanbod in dans- en bewegingslessen komen veel mensen, jong en oud, jongens en meisjes, wekelijks naar onze zaal om een gezellige en actieve les te volgen. Voor de jeugd is het om het jaar een uitdaging om weer een prachtige productie op de planken te brengen, waarin we laten zien wat we allemaal geleerd hebben in het afgelopen jaar.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Kom gerust eens binnen kijken bij één van onze lessen of kom een gratis proefles volgen.

U bent altijd van harte welkom!

 • Het laatste nieuws
 • Zomerlessen Nooit moe van sporten? Kom ook deze zomervakantie trainen in de extra lessen! Het zomerrooster staat online.
  Geplaatst 4 aug. 2016 10:27 door Arie van den Berg
 • Combi-les: sporten en voedingsadvies Binnenkort bij 't Zwaluwnest: combineer een dans- of bewegingsles met voedingsadvies!
  Geplaatst 27 apr. 2016 14:25 door Arie van den Berg
 • Nieuwe Streetdance Kids Workshop Onze jongste streetdancers hebben even moeten doorbijten, maar na de meivakantie krijgen ze dan eindelijk hun eigen les! De les krijgt vooralsnog vorm als workshop en zal op vrijdag 13 ...
  Geplaatst 27 apr. 2016 14:21 door Arie van den Berg
 • Insanity vervroegd! Na de meivakantie zal de Insanityles van Maja op zaterdag een halfuurtje eerder plaatsvinden dan voorheen. De les begint nu om 9:00 uur! (zie lesrooster) Ook is er een ...
  Geplaatst 27 apr. 2016 13:00 door Arie van den Berg
 • Nieuwe contributie Op de extra ledenvergadering van 6 oktober 2015 is unaniem besloten om de contributie iets te verhogen. De resulterende bedragen zijn vanaf heden te vinden op de pagina met contributie ...
  Geplaatst 7 okt. 2015 04:17 door Arie van den Berg
Berichten 1 - 5 van 9 worden weergegeven. Meer bekijken »