Reacties clienten

Interne training Jona, Flatcoated retriever 1 jaar oud.

Jona komt voor een korte werk vakantie om te werken aan beheersing en netjes naast lopen.
" Ik ben blij als ik jouw trainingsaanpak en verslagen lees 
en de foto's zie. Geeft mij alle vertrouwen en je bent heerlijk transparant en integer. Ik heb oprecht bewondering voor de rust 
en het zichtbare plezier waarmee je zelfs in de regen traint. 
En met resultaat. Chapeau!

SUPpen met je hondHai Mariska. 

Hartstikke bedankt voor de mooie les en jouw steun! 
Wij vonden het ook heel leuk. 
Lotta heeft een nieuwe vriendin in jou gevonden. 
Dank je wel!!

Lotta en SuzannePrivé training buitenlandse hond Vera circa 1 jaar oud.

oen Vera bij ons kwam was ze bang en onrustig, een gevonden hond is natuurlijk altijd spannend, je weet niet wat ze heeft meegemaakt. Ik vroeg Suzan of ze even kwam kijken, ze bleef bijna een uur! Later nog een keer een workshop gedaan en dat was ook een succes.
Mede door die tips en oefeningen is de communicatie met Vera beter, is zij rustiger en zekerder en hebben we een heel leuke huisgenoot erbij! 
Bootcamp staat voor komend jaar op de verlanglijst. 
Nish

Coaching van hond en eigenaar


Clinidogs levert top hondengedragstrainingen waar wij met veel plezier aan hebben deelgenomen. Suzan is zeer deskundig en heeft een schat aan ervaring wat betreft hondengedrag.

Floyd (ons Italiaanse Windhondje met een nogal pittig gedrag) en ik hebben veel geleerd tijdens de lessen, waarbij Suzan ons goed en persoonlijk begeleid heeft en ook voor een ieder ander, met zijn of h

aar vragen of problemen, adviezen en oplossingen kon aandragen. Ze brengt dit alles op een vrolijke, positieve, geduldige en duidelijke manier en houdt haar kennis ook up-to-date. 

Wat hadden wij graag eerder met haar in contact gekomen.

Ook de bootcamplessen van de al even enthousiaste Mariska zijn voor ons van veel waarde geweest en we gebruiken de technieken daarvan nog dagelijks.

Wij zijn heel erg tevreden en blijven zeker in contact met elkaar.


Hardloop training met je hond


Hardloop cursus (samen met je hond) onder leiding van Mariska Koenders. Is echt erg leerzaam. 

Jong geleerd oud gedaan. In 5 lessen heb je het onder de knie. Groeten Ed en Ayla.


Privé training, groepstraining, bootcamp en SUPpen met puber Sebas

“Wat is Suzan toch een ontzettend fijne, leuke, gedreven en lieve  hondentrainster , gedragstherapeute en mens.
Met al 2 hondjes dachten wij van ons zelf al alles over honden te weten toen wij ons derde hondje Sebastiaan - onder het mom van ach eentje kan er ook nog wel bij - vanuit Curacao geadopteerd hebben.
Maar wat hadden wij het fout, bleek dit klein en  schattig hondje al na een paar dagen  een monster te zijn. Wij zaten met onze handen in het haar en wisten niet meer verder.

Gelukkig hebben wij op dat moment contact met Suzan op genomen en heeft zij ons geholpen om   onze honden te begrijpen en te leren lezen wat zij ons willen vertellen en ook hoe onze honden ons elke keer weer opnieuw spiegelen. 
Gelukkig bleek dus ook het “monster” al na een paar lessen geen “monster” meer te zijn maar een ontzettend lief maar wel onzeker hondje.
Om hem meer zelfvertrouwen en in het begin de basiscommando's te leren hebben wij bij Clinidogs diverse trainingen gevolgd. 


Begonnen met de Basis en Vervolgcursussen zijn wij verder gegaan met de Bootcamptrainingen en Workshop Frisbee en in de zomer SUPpen met Mariska.
Wat hebben wij ontzettend veel geleerd en ook plezier gehad!
En altijd staat Suzan voor ons klaar, of het nou om advies gaat, of om het toedienen van een wormenpil aan een doodzieke hond midden in de  nacht of het begeleiden naar de Dierenarts.
Suzan je bent een topper, hartstikke bedankt dat wij bij jou altijd mochten zijn zoals wij zijn❤️!”
Groet Jennifer


Interne training labradoodle 1,5 jaar, uitval gedrag naar mensen, andere honden en fietsers.

Vorig jaar zijn we bij toeval in contact gekomen met Mariska en Suzan van Clinidogs. We zaten met onze handen in het haar, omdat onze labradoodle uit viel naar alles wat maar bewoog en in zijn buurt kwam. Na vier weken intern te zijn geweest, mochten we zelf ook flink aan de slag met onze Bikkel. Nadat we daar de handvatten voor gekregen hadden. Bikkel is nog een keer twee weken terug geweest en we hebben inmiddels een hond waar we weer mee over straat kunnen. We blijven constant oefenen, want onze harige vriend is dat zeker waard! 
Petra en Bikkel

Comments