Doggy sportcoach Texel

Ook jouw hond heeft tenslotte vakantie.

Hoe leuk is het om een actieve dag samen met je hond

op het strand door te brengen?

Leuke doggybeachgames doen!

Je overwint hindernissen,

je leert elkaar beter aanvoelen en daarmee groeit de band tussen jullie!

Hondenbootcamp plus Fit met je hond

Hoe mooi is het om samen met je hond te werken aan de conditie van beiden. Hoe kunnen hond en eigenaar elkaar daarin versterken en welke obstakels vind je en kun je gebruiken. Uitdagende oefeningen voor je hond in de prachtige natuur van Texel. Samen plezier, werken aan gehoorzaamheid, zowel in het bos als op het strand.

Behendigheid op het strand:

Laat je hond het echte texelse strandgevoel beleven. Het zand zal je hond, die veelal gewend is aan een gras of harde ondergrond, een extra impuls geven aan zijn lichaamsgevoel. Gehoorzaamheidstraining op het strand is heel anders namelijk. Hoe gaan jij en je hond om met de grotere afstand, de vele afleidingen en het zand. Leer de aandacht van je hond te behouden.

Beach doggy battle

Alleen met je hond, of met andere koppels strandhindernissen overwinnen waarbij het spel en plezier element hoog in het vaandel staan. Welk koppel graaft het snelst een kuil en overwint het hindernisparcours?

Doggykanoen

Hoe vet is het om samen met je hond op zee te varen op een kano? Welke eigenaar durft dit, natuurlijk onder deskundige begeleiding, aan met zijn hond?

SUPpen met je hond

Zou je dat niet eens willen proberen, stand up paddling samen met je hond op het board? Dat kan, alleen met je hond of samen met andere koppels, op de mooie lokatie van paal 17.

Alle onderdelen zijn te combineren, naar mogelijkheden van baas en hond,

een middag op maat kan worden aangeboden, als groep of individu.

Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met:

Mariska Koenders

Tel: 06-23161030

E-mail: mariska@ronnohoningh.nl