Ανακοινώσεις

Την Τρίτη 28-2-2017 και την Τετάρτη 1-2-2017 από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 στη βιβλιοθήκη θα δοθούν τα βιβλία στο Γ' εξάμηνο (Στοιχεία Μηχανών, 2 τεμάχια) και στο Δ' εξάμηνο (Μηχανική Ρευστών, Maritime English II, Διεθνείς κανονισμοί, 3 τεμάχια). Προσοχή δεν θα υπάρξουν άλλες ημερομηνίες.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης εταιρείας ΜΑΝ PrimeServ Academy. Επειδή θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Προσοχή τα στοιχεία σας θα αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Λατινικά όπως ακριβώς αναγράφονται στις Αστυνομικές σας Ταυτότητες. Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια έχουν οι σπουδαστές του Δ' και ΣΤ' εξαμήνου.


Τα αποτελέσματα του Α' εξαμήνου ολοκληρώθηκαν. Όσοι έχετε κατοχυρώσει δικαίωμα για Α' εκπαιδευτικό ταξίδι αφού συν εννοηθείτε με τις εταιρίες ναυτολόγησης σας, μπορείτε να παραλαμβάνεται το ΚΕΠ Ι από του Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς.

Πρόγραμμα εξεταστικής Μαρτίου 2017. Συμμετέχουν μόνο οι σπουδαστές του Α' εξαμήνου.

Ξεκίνησε η προοδευτική ανάρτηση των βαθμολογιών. Το σύστημα θα ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά.


Εξέταση ΚΕΠ για 2ο εκπαιδευτικό ταξίδι, από 1-2-2017 έως 3-3-2017,  11:00-13:00, CNC Μηχανουργείο. Απαραίτητα δικαιολογητικά.Σύντομες οδηγίες σπουδών


WWW.AENMAK.EDU.GR

https://hmco.hcg.gr/

http://penteli.meteo.gr/stations/neamichaniona/
 


https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new