Inschrijvingen

De aanmeldingen voor de inschrijvingen van nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2018-2019 starten op 1 maart. Alle nieuwe leerlingen en kleuters van geboortejaar 2017 (ook december 2017) worden dan ingeschreven. Voor broers en zussen die geboren zijn in 2017 geldt een voorrangsmaatregel. Zij kunnen reeds begin februari aanmelden.

Kennismaking

Wij nemen graag onze tijd om u alle informatie te geven over onze school. Onze directie verwelkomt u in de school waar u uw kind wilt inschrijven. U krijgt een rondleiding en uw kind kan eventueel al even een kijkje nemen in de klas waar het terecht zal komen.

Opdat u alle tijd zou krijgen om met ons kennis te maken vragen wij u om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch of per mail. Zo kunnen we een moment kiezen dat voor u én de directie past.

Voor de kleuterschool bent u ook heel erg welkom op de kijkmomenten die wij organiseren. U krijgt dan de kans om te kleuterschool te verkennen en te proeven van de sfeer in de scholen. De kijkmomenten voor schooljaar 2018-2019 kan u hier vinden:

Directie lagere school

Mevr. Ghislaine Bauwens

03/658 94 51

Directie kleuterschool

Mevr. Veerle Molkens

Mevr. Anneleen Reynders

03/658 81 81

Wat brengt u mee

ISI+ kaart of identiteitskaart van de leerling

Eventueel vorige schoolrapporten of inschrijvingsverslagen

aanmeldingen

De link naar het digitale aanmeldingssyteem zal u hier kunnen terugvinden zodra deze beschikbaar is