La teva resposta

Des de la regidoria de Joventut i Salut de l'Ajuntament tenen interès a obtenir dades sobre el coneixement de drogues i els hàbits de consum en el nostre centre. De fet, al 2017 van fer un estudi molt complet per fer una diagnosi sobre salut juvenil al poble. Les conclusions de l'estudi en joves de 12 a 18 anys van ser que el consum de certes drogues és un problema real que cal atacar a partir de l'educació. En aquesta línia, notícies recents confirmen que està baixant el consum de certes drogues entre els adolescents i això s'associa a una major informació.

Què és el que sabeu sobre drogues abans de fer aquest projecte? Quins hàbits de consum teniu? Posem-hi números! Us proposem fer una enquesta anònima que ens servirà per saber la situació de partida. Els resultats els analitzarem més endavant.

Enllaç enquesta

Queda inaugurat el projecte, que esperem que et serveixi per obtenir tota la informació necessària per definir la teva resposta al món de les drogues.

El repte

Organitzarem el I Simposi sobre drogues al centre obert a les famílies i a personalitats rellevants en aquest camp, com la regidora de Salut i consum, de Joventut, la directora del CAP de Sant Quirze o membres del Canya Jove, entre d'altres.

Durant l'acte es presentaran les dades de l'enquesta. A més, cada grup presentarà una campanya informativa sobre una droga i una exposició interactiva pel públic.

Esperem que l'acte ens serveixi per desenvolupar networking. Segur, per exemple, que trobarem interessats en fer difusió de les campanyes i del projecte o potser concretarem futures propostes de col·laboració amb alguns dels assistents.

I Simposi sobre drogues. INS Salas i Xandri, 14/02

Posa't en context

Avui coneixerem què és el Projecte Home i parlarem de drogues. Des de 1995, a Projecte Home Catalunya treballen per al tractament i la prevenció de les drogodependències: atenent unes 2.000 persones l'any! Anem-los a escoltar per posar-nos en context i engegar amb força aquest projecte.