Pennut


Pentueita teetämme harvakseltaan nartulla, jolla on ominaisuuksia, joita haluamme viedä rodussa eteenpäin. Yhdistelmämme koirat ovat snautserin rotumääritelmän mukaisia sekä Suomen Snautserikerhon pentulistan kriteerit täyttäviä. Jokainen tekemämme yhdistelmä on sellainen, josta itsekin ottaisimme pennun.

Meille on tärkeää, että kasvattamiemme koirien kanssa arki on sujuvaa, sillä kasvatamme ensisijaisesti kotikoiria. Tämän vuoksi pidämme tärkeänä, että yhdistelmän vanhemmat ovat luonteeltaan avoimia, ystävällisiä ja terveitä, ulkomuodoltaan erinomaisia rodun edustajia.

Pyrimme myös siihen, että pentujemme kanssa monipuolinen harrastaminen on mahdollista.

Pennut kasvavat kotona arkemme keskellä. Ne totuttautuvat toisiin koiriin, ihmisiin ja ulkoiluun. Pentuja totutetaan käsittelyyn, kynsien leikkuuseen ja trimmaukseen. Pennut luovutetaan useasti madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamana.

Pennut luovutetaan kahdeksan viikon ikäisinä ja kauppakirjat tehdään Suomen Kennelliiton lomakkeilla. Mukaan pentu saa "pentupaketin", jossa on ohjeita trimmaukseen, hoitoon ja ruokintaan. Lisäksi tarjoamme kasvattajan tuen koiran elämän eri vaiheisiin.

Olemme allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin pidätetään.