Muzerij
Thuis aanbod

Harlekijn, De Vlinder, 't Peuterbos, Pinkeltje, Hummeldonk, Pinokkio , Dreumesclub

Doordat onze filmpjes via een verborgen link op youtube staan, komt er na het filmpje automatisch een suggestie van nieuwe filmpjes, we kunnen dit helaas niet veranderen. Blijf met je kindje meekijken zodat je weet wat je kindje ziet.

Welkom!

Helaas hebben we weer te maken met een harde lockdown en moeten we elkaar weer missen. Op deze site vind je weer leuke dingen om samen (met je kindje) te doen.

De website is er voor alle kinderen van Muzerij en hun ouders. Voor de kinderen van de peuterspeelgroepen is deze iets uitgebreider, omdat dit deel van de website onderdeel is van het project VVE thuis. Op deze pagina kun je samen met je kindje gericht aan de slag met de verschillende ontwikkelingsbieden. Er staat een klein stukje informatie en er staan spelideeën om thuis te doen en leuke verhaaltjes en liedjes.

Klik hier om naar de pagina van VVE thuis te gaan.

Voor de kinderen van 0-2 jaar en de kinderen van 4-13 jaar hebben we ook een pagina met allerlei leuke speltips en beweegfilmpjes. Ook hebben we een liedjespagina onder andere met liedjes gezongen door onze eigen pedagogisch medewerkers en door Puk, zoals hij hiernaast op het filmpje zelf vertelt.

Puk is de handpop uit de Uk en Puk methode waar op de peuterspeelgroepen mee wordt gewerkt.

Veel plezier!!

Heb je een vraag, suggestie of tip voor onze website, mail dan naar: vve.thuis@muzerij.nl