Suunnistuksen nuorten suurleiri, Leimaus-leiri järjestetään 4-7.6.2018 Kisakallion Urheiluopistolla.

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille.

Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, vuodesta 2010 lähtien joka vuosi. Vuodesta 2012 lähtien osallistujien yläikäraja on 18-vuotta.

​Osallistujamäärät ovat vaihdelleet 700 ja 1 600 osallistujan välillä. Vuoden 2018 leirille on ilmoittautunut ennätysmäärä nuoria - 2000 nuorta!

Leimauksen järjestävät tänä vuonna Kisakallion Urheiluopisto, Hiidenkiertäjät ja Espoon Suunta.

Tulossa on mahtava tapahtuma!

​Leimaus-leiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Uutiset


Leimauksen löytytavaroita on mukana Jukolan viestissä Essun tuuliteltalla, nro 195, Leimauskyltin vieressä. Niitä voi tiedustella leimausleiri@gmail.com 0404552852 / Virpi


Leiriviestin tulokset etusivulla.

Palautekysely auki 18.6. klo 10 asti ja löytyy Leimuksen nettisivuilta kohdasta, Seuraohjaajien info

Leirikisan ja Pro kisojen tulokset

Valitettavasti tulospalvelu ruuhkaantui hetkeksi Leirikisan aikana ankkureiden vaihtuneiden emit-numeroiden sekä rastilla olleen tuplaleimasimen takia. Jos jotain epäselvää tuloksissa, niin otathan yhteyttä pietari.hyvarinen@gmail.com.

Löytötavaroita on saatavilla Espoon Suunnan leiristä HS:n Helsinki O-Games sunnuntaina ja Jukolan viestissä. Jukolan viestissä Essun tuuliteltalta nro 195 löytyy löytötavaroita, Leimauskyltin vierestä. Löytötavaroita voi tiedustella leimausleiri@gmail.com