MFL 2007

In 2007 reden we voor het Rode Kruis / Studio Brussel Music For Life naar Leuven met een glazen zwembad. U leest het goed : een glazen zwembad. Ons aquarium was 8 op 2 m en meer dan een meter diep. Hiernaast de clip van onze trip. We maakten een filmavond met de beelden van de VRT en onze eigen beelden. O.a. volgende filmpjes zaten er in: In De Kampioenen ,het Belgisch nieuws , Nederlands nieuws & Chinees nieuws (beelden volgen later)

Ondertussen danken wij al onze sponsors.


We schreven 15.000 Euro over aan de actie.

...de lokale helden van Keldertrapken... (De Zondag 23/12/07)

Spectaculaire actie Keldertrapken levert 14.000 euro op. (Laatste Nieuws, 24/12/07)

"Cultuurgroep Keldertrapken uit Essen vond een wel erg originele manier om geld in te zamelen..." (Nieuwsblad 24-25/12/07)

"Rijdend zwembad is dé Music for life-stunt" (Het Laatste Nieuws, 24-25/12/07)

Nadien werd het zwembad nog gebruikt op de Boogerdfeesten en was het te zien op RTL4 in Nederland bij "Ik wed dat ik het kan" Ons zwembad begint aan haar tweede leven. RTL4 deed een beroep op Keldertrapken en ontleende ons 'glazen aquarium' Op zaterdag 26 april probeerde Marcel in het programma "Ik wed dat ik het kan" 4 minuten onder water te blijven. Dit lukte dit niet. Op zaterdag 3 mei beweerde Kars (?) dathij het minstens drie minuten onder water kon volhouden. Wel,.... hij bleef maar liefst 5 minuten onder water.