TU TENS RITME!

SOBRE EL PROJECTE


Amb aquest projecte t’endinsaràs en el món de les arts escèniques i descobriràs que no tot és realment el que sembla i que al darrere d’aquestes arts hi ha un treball importantíssim…..i un munt de secrets i trucs que s’utilitzen de forma molt habitual. Així doncs, que la creativitat, la imaginació i la fantasia ens envoltin en aquest projecte.


INTRODUCCIÓ SOBRE LES ARTS ESCÈNIQUES.


Has pensat alguna vegada en què consisteixen les arts escèniques? Creus que és una cosa que es fa com si res? Eh?......Doncs no! No es fan com si res. Al darrera de qualsevol art escènica hi ha un treball molt important de fins i tot un any!

La creació d’una obra escènica és com la unió de les peces d’un trencaclosques en què cada una de les peces té una funció fonamental per a la creació i desenvolupament de l’obra.

Cadascuna de les peces que conformen aquest “trencaclosques” tenen a veure amb les diferents disciplines que es treballen a l’institut, i en aquest cas amb Música, Visual i Plàstica i Educació Física…. i la seva conjunció donarà peu a l’obra, al resultat final.

I com el seu nom indica, són Arts Escèniques, necessiten l’escenari per ser ofertes en directe al públic. Així doncs: QUE COMENCI L’ESPECTACLE!!!