Novetats

🎭 Projectes ESO1: "Si hagués nascut a Roma"

Ahir va acabar aquest projecte amb la visita guiada i la representació teatral a la ciutat romana de Pollentia que l'alumnat va oferir als seus pares. Un gran aprenentatge!


🧩 Projectes ESO2: Els alumnes de segon d'ESO varen finalitzar el segon projecte "De què depens?" amb el "I Congrés de prevenció de les addicions". Estava adreçat als alumnes de 1r i 3r d'ESO. L'objectiu era exposar quines eren les addicions treballades i de quina manera prevenir-les.

A continuació teniu algunes imatges que il·lustren la feina feta.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


🎭 El passat divendres 8 d'abril els alumnes d'ESO de Cultura Clàssica i llatí varen participar en els taller d'ambientació romana que es realitzaren al festival de cultura clàssica MAREMAGNVM. Ho vàrem passar molt bé!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

🟣 8M

A partir de les reflexions fetes a classe sobre les feines domèstiques i de cures, els alumnes han elaborat un "meme" que faci reflexionar la resta de la comunitat educativa sobre la importància de les feines domèstiques i de cures, i la necessitat de fer-ne un repartiment equilibrat entre homes i dones.

El premis han estat 40-30-20 i 10 euros en vals de material escolar de Tot Util.

1r premi: Júlia Ferrà i Joan Francesc Bauzà (E4A)

2n premi: Malena Cortés i Maria Coll (E4B)

3r premi: Teresa Cerdà (B1C)

4t premi: Lisa Binaghi, Galilea Davila i Anezka Apolenka (E4A)

Enhorabona a tots els que heu participat!

Clicar per veure els resultats dels guanyadors i els participants!


L'11F, Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, la UIB ha organitzat una jornada Jo també Puc Fer-ho 11F. L'alumnat de 4t d'ESO del nostre centre ha assistit a la xerrada, de forma virtual, i el seu objectiu ha estat combatre els estereotips de gènere relacionats amb la ciència i la tecnologia i fomentar les vocacions de les joves cap aquestes àrees de coneixement.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

📷 Menció especial per un alumne de l'IES a la VIII Olimpíada de Filosofia a la modalitat de fotografia.

Hamsa Buselham de 1r de batxillerat C ha compost una fotografia sobre els desafiaments del transhumanisme: millora o extinció de l'espècie humana?

Carousel imageCarousel image

🎓 Orientació acadèmica

Segueixen les xerrades informatives pels alumnes de 2n de batxillerat i FPB i 4td'ESO

🧩 Projectes ESO2 . Vídeo de l'exposició del primer projecte: "la meva ciutat interior"

✨ 20/12 Aquests dies, des del departament de tecnologia, hem anat a visitar la parròquia Mare de Déu dels Àngels de Pollença amb els alumnes de 2n d'ESO 👉

🎓 16/12: A l'institut s'han lliurat els diplomes d'ESO als alumnes destacats del curs 20-21. Enhorabona!🥣 Els alumnes de FPB de cuina i serveis de restauració han fet un taller d'ensaïmades i panets amb en José Luis del forn de Ca'n Paco de Sa Pobla 👉

Xerrades informatives: Xerrada preventiva sobre el consum de drogues als alumnes de 1r d'ESO i Tallers d'educació sexual dirigits a l'alumnat dels diferents nivells educatius de l'ESO.

🎓 Orientació acadèmica

Han començat les activitats d'orientació acadèmica per a l'alumnat de 2n de batxillerat amb una xerrada de CESAG i la visita a Unitour

📅 Calendari escolar: els dies no lectius aprovats pel consell escolar són: 11 d'octubre, 7 de desembre i 25 de febrer