Novetats

Els dies no lectius escollits pel Consell Escolar són:

2 de novembre de 20187 de desembre de 20184 de març de 2019

Campanya sobre hàbits saludables!

Aquesta campanya forma part del Treball Globalitzat ESO4 que treballen des de les matèries d'Educació Física, Geografia i Història, Llengua Catalana, Anglès, Educació Plàstica i Biologia i Geologia en un projecte conjunt que respon a la proposta que ens va arribar del personal sanitari de Consulta Jove.

Visita la nostra web, hi trobaràs molta informació!

Presentació de la campanya a Ràdio Pollença

Seccions

Treball per projectes

IES Guillem Cifre ORIENTA

Convocatòries

Formació Professional

Darreres notícies


DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Divendres, dia 23 de novembre, en el nostre institut vam celebrar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere i ens vam unir a les propostes de #feminismealescola.

ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA

UN ANY MÉS ENS VISITEN DIFERENTS UNIVERSITATS I VISITAM LA FIRA D'UNITOUR!!!

El passat 6 de novembre CESAG (Centre d'Ensenyament Superior d'Alberta Giménez) va visitar el nostre centre per explicar als alumnes de 2n de batxillerat els graus universitaris i cursos d'especialització que ofereixen, així com també les seves instal·lacions, beques, etc.

El passat 14 de novembre la Universitat de Girona va oferir als alumnes de 2n de batxillerat una xerrada informativa sobre l'oferta de graus i Serveis de la UdG.

El passat 15 de novembre els alumnes de 2n de batxillerat van visitar la fira d'UNITOUR (Saló d'Orientació Universitària) que es va realitzar al Palau de Congessos de Palma.