Projecte @prenem

Un projecte per a crear símbols braille en 3D per a una companya de l'escola i molt més...

Aquest és un projecte que hem dut a terme des de la matèria d’Eines digitals de 4t de Secundària a l'escola Ramon Fuster (Fundació Collserola) durant el segon trimestre del curs 2016-17. El motiu és ben senzill, aquest any disposem d’una tecnologia nova a l’escola com és la impressora 3D i hem anat realitzant diferents activitats amb alumnes de cursos diversos per introduir-los en el món del disseny 3D.

Quan vam programar què podíem fer amb l'alumnat de 4t de Secundària, vam arribar a la conclusió que havíem de fer algun projecte de caire més social que no tecnològic. Mirant la realitat del centre, una realitat propera als alumnes, vam veure que era una bona oportunitat perquè pensessin què podien fer per ajudar una alumna invident que està fent 1r de Primària a l’escola, la Laura, i que tot allò que ells fessin estigués a disposició de qualsevol persona via web.

Aquest web fa un petit resum de tot el projecte i ens serveix per compartir tots els fitxers STL que s'han generat al llarg d'aquest curs.