FGU-Online, der er E-learningscertificeret, er en mulighed for klargørelse til en ungdomsuddannelse og/eller job. FGU-Online henvender sig især til alle elever ml. 16-25 år, der ikke kan være fysisk i skole en hel skoledag. Det kan være grundet diagnose, sygdom, deltidsarbejde eller noget helt andet. 

Under elevens forløb er vedkommende i tæt dialog med sin lærer, hvor fysisk fremmøde ikke er nødvendig. Til eksamen skal eleven dog kunne møde på FGU-Aarhus med mindre andet aftales. 

FGU-Online optager elever fra hele Danmark, som er målgruppevurderet til FGU. Målgruppevurderingen foretages af elevens bopælskommunes UU/KUI-vejledning. I samspil med FGU-Online og kommunen vurderer eleven, hvor mange fag der skal indgå i elevens FGU-forløb.  

Alle vores fag er skræddersyet af lærere med mange års erfaring i E-learning og digitale undervisningsforløb. Fagene passer med bekendtgørelserne på FGU-området. 

Vi mener det faktisk ret seriøst. Derfor er FGU-Online i proces med at få E-certificeret alle vores forløb; altså at et eksternt firma med ekspertise i E-learningsforløb sætter et "svanemærke" på os og godstempler vores e-learningskoncept.
FGUonline.nu har hyret eVidencenteret, som indtil videre har certificeret dansk G, dansk ED, matematik G, matematik ED, naturfag G og samfundsfag G. Det er vi faktisk ret stolte af, fordi godkendelserne fortæller os, at vi gør mange E-ting rigtige på FGU-Online.   

- - - - - - - Herunder et par videoer, der forhåbentlig kan gøre dig lidt klogere på, hvad FGU-Online er for en størrelse  - - - - - - - 

Hvordan kommer man på FGU-Online? 

Klik på TILMELDING

HvILKE FAG & niveauer HAR FGU-Online? 

Der er noget at vælge imellem - se mere i FAG

kAN JEG FÅ ØKONOMISK STØTTE? 

Ja, det kaldes skoleydelse. Se mere HER

JEG VIL GERNE VIDE MERE? 

Det forstår vi godt. Se TILMELDING og KONTAKT 

Mit bagland VIL GERNE VIDE MERE? 

Det er også okay. Se INTERESSEREDE og KONTAKT 

KAN JEG OVERHOVEDET KOMME PÅ FGU-ONLINE? 

Højst sandsynligt, men her er standardkravene: 

Kan du ovenstående, kan du FGU-Online!